Курумбашев: Останахме без майка, баща ни е в оставка

OFFNews 17 ноември 2016 в 09:56 6264 4

Снимка бТВ

Останахме без майка, имаме баща в оставка, ходим като сираци. Така коментира политическата ситуация в страната Петър Курумбашев, който беше част от предизборния щаб на новоизбрания президент Румен Радев и ще стане евродепутат на мястото на Иляна Йотова.

Победата на Радев не означава победа на БСП на парламентарните избори. Не бива президентските избори да се преливат машинално в парламентарни, добави той и уточни, че не приема, че на балотажа са гласували 2 млн. българи, които искат да върнат БСП и ДПС на власт, или пък 2 млн. комунисти срещу 1,2 млн. антикомунисти, каквито сравнения се чуха.

Има протест срещу политическите елити, има го и в Брекзит, и в избирането на Доналд Тръмп в САЩ, добави Курумбашев. Той изрази надеждата настоящият държавен глава и новоизбраният да съставят служебен кабинет заедно и така да дадат по-различен тон в политиката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13056

4

Какавидков

17.11 2016 в 13:39

На тоя Ренегать майка му - Станишев е в Брюксел. А баща му - Вагенин е в Дупница.

14355

1

neverland

17.11 2016 в 10:28

Брей, времето му в шоуто на Слави си е оставило отпечатък върху него. Запазил е чувството си за хумор, покрай многото вицове и смешки.

Обаче, явно не е глупав, защото добре усеща, че няма да ги огрее на парламентарните избори, освен ако тази сдържаност и предпазливост не е за пред публиката. Ама явно, че не е, защото вижда че няма да им върже на пролет и няма да има кяр за него и затова отрано се ориентира и забягва по Белгия.

ПС. А иначе все си мисля че Курумбашев, Любен Дилов и онзи третият "с нослето" са троянските коне на Слави в политиката. Хитър е, учиндолстият диверсифицира:)