Кунева: ДБГ няма и няма да има сметка в КТБ

OFFNews Последна промяна на 16 юли 2014 в 16:43 2687 4

"Движение България на гражданите" има сметка единствено в Банка ДСК. Никога не е имало сметка в КТБ, няма, няма и да има, обяви във Facebook профила си лидерът на партията Меглена Кунева.

ДБГ покрива разходи за дейност и участие в предизборната кампания чрез кредит от Банка ДСК, както публично сме информирали неведнъж. Кредитът се обезпечава от членовете и на Изпълнителния ни съвет, и на Националното ни ръководство (НС) с лични техни средства. Като лидер на партията държа да информирам също, че личната ми сметка е в Банка ДСК, съобщи Кунева.

Гражданският съвет на Реформаторския блок повдигна съвсем уместно въпроса къде са банковите сметки на политическите партии и лидерите от РБ. Изключително силно подкрепям призива на Гражданския съвет, защото намирам, че именно този контрол е пътят към гарантиране на публичния интерес и лекуването на обществото от злокачествени прояви, категоричен е лидерът на ДБГ.

Считам, че отговарям и на призива на Сдружение "България на гражданите", което е моралният борд на ДБГ, към мен от днес всички политически партии, не само в РБ, да оповестят публично къде са банковите им сметки, допълни тя.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.07 2014 в 19:02

Ама това, че нямаш пари в КТБ не означава, че трябва дадавш компетентното си мнение. Не сме го искали!

16.07 2014 в 17:29

Доста иронично се получава.
"чистите и неопетнени сини" спонсорират мафията.
"Червената кукувица" не го прави.
Подкрепям лично Радан Кънев и РБ, но в ДСБ има доста неприемливи практики.
Може би са наследство от защитника на КТБ?

16.07 2014 в 17:04

да но използват сметките на ДСБ-и Костов А те са в КТБ

16.07 2014 в 17:03

Хубаво, нека и останалите да си кажат.