Корнелия Нинова поиска БСП да има своя телевизия

OFFNews 27 юли 2014 в 17:40 3424 5

Корнелия Нинова

Кандидатът за лидер на БСП Корнелия Нинова предложи партията да има собствена телевизия. Това обяви самата тя преди гласуването за председател на партията.

Причината за предложението й било, много от членовете на партията искали да има медия, чрез която идеите им да достигат до хората.

Това няма да е първият медиен проект на партията. Преди изборите за Европейски парламент през май се появи онлайн радиото „Звезда“, което дава трибуна за изразяване на лявата гледна точка на различни теми.

Нинова посочи, че е по време на изказването си преди гласуването за лидер на БСП е поставила въпроси за идейната чистота на партията, за приемствеността и работата с кадрите на БСП, както и за привличане на интелигенцията и научните среди към партията.

Това са теми, които вълнуват симпатизанти на БСП в страната, с които съм се срещала, подчерта тя.

По думите на Нинова има и теми, по които тя би разговаряла с всички партии в страната – демографската криза, здравеопазването и земеделието.

Изборът на нов лидер на БСП се извършва днес в НДК. Кандидатите за председател на партията са Корнелия Нинова, Георги Кадиев, Георги Гергов, Драгомир Стойнев, Красимир Янков, Красимир Премянов, Мая Манолова, Михаил Миков и Янаки Стоилов.

За лидер на БСП бяха номинирани още 20 души, които си направиха отвод.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови