Каракачанов за КСНС през март: Хубава работа, ама циганска

Нели Чолашка 11 февруари 2015 в 14:37 3296 4

Красимир Каракачанов

"Има една народна приказка: Хубава работа, ама циганска. Поставяме нещо не да се заяждаме с него. Имаме чувството, че той го прави на инат. Абе ще го събера, ама в края на март и ще бъде само по една тема”.

Това обяви съпредседателят на патриотичния фронт Красимир Каракачанов по повод заявеното от президента Росен Плевнелиев намерение да свика Консултативния съвет за национална сигурност по повод ситуацията в Украйна.

Патриотите поискаха още миналата седмица спешно свикване на КСНС, на който да се набележат мерки за подкрепа на българите в Украйна, които искат да потърсят убежище в България.

"Ако самият държавен глава не осъзнава, че заплахите за националната сигурност са поне от две посоки, че състоянието на българската армия не е блестящо – говоря за чисто материално-техническото положение на армията, че има нужда от спешен разговор по въпроса, какво да ви кажа, как да го коментирам? Стараем се да бъдем умерени в изказванията си, да не използваме епитети, но това негово отношение не е сериозно", уточни Каракачанов.

Факт е, че за пореден път президентът е неадекватен, коментира и другият съпредседател на ПФ Валери Симеонов.



Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови