Каракачанов за КСНС през март: Хубава работа, ама циганска

Нели Чолашка Последна промяна на 11 февруари 2015 в 14:37 2963 4

Красимир Каракачанов

"Има една народна приказка: Хубава работа, ама циганска. Поставяме нещо не да се заяждаме с него. Имаме чувството, че той го прави на инат. Абе ще го събера, ама в края на март и ще бъде само по една тема”.

Това обяви съпредседателят на патриотичния фронт Красимир Каракачанов по повод заявеното от президента Росен Плевнелиев намерение да свика Консултативния съвет за национална сигурност по повод ситуацията в Украйна.

Патриотите поискаха още миналата седмица спешно свикване на КСНС, на който да се набележат мерки за подкрепа на българите в Украйна, които искат да потърсят убежище в България.

"Ако самият държавен глава не осъзнава, че заплахите за националната сигурност са поне от две посоки, че състоянието на българската армия не е блестящо – говоря за чисто материално-техническото положение на армията, че има нужда от спешен разговор по въпроса, какво да ви кажа, как да го коментирам? Стараем се да бъдем умерени в изказванията си, да не използваме епитети, но това негово отношение не е сериозно", уточни Каракачанов.

Факт е, че за пореден път президентът е неадекватен, коментира и другият съпредседател на ПФ Валери Симеонов.Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.02 2015 в 17:16

Твърдението на Каракачанов за циганската работа може да се приеме като експертно. Все пак е майстор на циганските работи. Ако не ми вярвате, питайте Бареков

11.02 2015 в 15:49

ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!ПРЕЦЕДЕНТА Е ЦИГАНИН!


11.02 2015 в 15:11

ВИЖТЕ ТОЗИ АРОГАНТЕН ПРАСУРС НА СНИМКАТА!
ДУШАТА МУ Е НА ЛИЦЕТО!
РУБЛИ, РУБЛИ И ПАК РУБЛИ! САМО ЗА ТОВА МИСЛИ ЕДИН ЛАКОМ ГРУХТЯЩ ПРАСУРС!

11.02 2015 в 15:07


ОСВЕН КАРАКАЧАНОВ, ДРУГИ ПРОДАЖНИ ЦИГАНИ В "ТАЗИ БЪЛГАРСКА РАБОТА" НЕ СЕ ВИЖДАТ!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПРЕЗИДЕНТЪТ ДА МУ СВИЕ РУБЛОПЕРКИТЕ!
ЧЕ НЕЩО НАПОСЛЕДЪК МНОГО ВЗЕ ДА СЕ ИЗХОЖДА ПО ВЪПРОСИ, ЗА КОИТО НЯМА НИТО КОМПЕТЕНТНОСТ, НИТО ОТГОВОРНОСТ.

ЖАЛЪК РУБЛАДЖИЯ И ТОЙ.... "ВОЕВОДА" :)