Quantcast

ВМРО поиска президентът да свика КСНС

Нели Чолашка Последна промяна на 06 февруари 2015 в 11:51 4177 8

Красимир Каракачанов

Президентът Росен Плевнелиев да свика Консултативния съвет по национална сигурност заради напрегнатата ситуация в региона.

За това призова съпредседателят на ПФ и председател на ВМРО Красимир Каракачанов.

Президентът трябва да свика консултативния съвет вместо да се занимава с лобиране за едно или друго ЕРП и за един или друг вид енергия, заяви Каракачанов.

Според него се спекулира с разполагането на база на НАТО у нас и с тезата, че това е подготовка за война.

Той смята, че този въпрос трябва да бъде обсъден от ресорните парламентарни комисии и от Народното събрание, ако се налага и на закрито заседание.

"Ситуацията в Украйна нито в момента, нито в бъдеще ще се успокои. Ние трябва да ги коментираме тези неща с оглед на това дали Българската армия може да изпълнява задълженията си по Конституция - гарантиране териториалната цялост и суверенитет на България", коментира още съпредседателят на ПФ.

По думите му България от една страна е засегната от бежанската вълна от Близкия Изток и от друга страна трябва да помогне на хората с български произход в Украйна, които по данни на ПФ са над 500 хил.

Ние сме срещу имигранти от Третия сват, но смятаме, че хората с български произход трябва да бъдат подпомогнати, уточни той.

Каракачанов смята, че НАТО няма да се намеси в конфликта в Украйна, тъй като има доста фактори, които нямат интерес от бързото решаване на проблема.

"Този конфликт е заложен като конфликт, който трябва да продължи дълго време. Става въпрос за газовите и нефтените потоци, не за демокрация", категоричен е лидерът на ВМРО.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.02 2015 в 11:37

ПЪРВО!!! ИСКАМ ДА ВИ ПРИПОМНЯ, ЧЕ У ПЕШО КОНЯ В БИТНОСТТА МУ НА ОПЕРЕТЕН ПРЕЗИДЕНТ ИЗВЕДЪЖ СЕ БЕ ВЪЗБУДИЛ ИНТЕРЕС КЪМ, БУЛГАРИТЕ В АЛБАНИЯ. ТОГАВА - ЗА ПРЪВ ПЪТ ЧУХ ЧЕ ИМАЛО ТАКОВА МАЛЦИНСТВО. ПЕШО ДАЖЕ ИМ ПОДНЕСЕ ВЪВ ВИД НА ПАКЕТ В АМБАЛАЖНА ХАРТИЯ УВИТ - 160 УЧЕБНИКА ПО БЪЛГАРСКИ - ВТОРА УПОТРЕБА - И МОЖЕ БИ И НПКОЛКО КНИЖКИ ОТ ДРУГИЯ ТРУЛЮЛЮЛЮ ПИСАТЕЛ - ЕКС ПРЕМИЕРА ФИЛИП ДИМИТРОВ. ПОНЕЖЕ ПЕШЕТО СО ГО ЗНАЕМ ЧЕ ВЯТЪРНИЧИВ ИНТЕРЕСЧИЯ - КАТО РАЗБРА ЧЕ ДАЛАВЕРА В АЛБАНСКИТЕ БЪЛГАРИ НЯМА - И КАКТО Я ЗАПОЧНА БОРБАТА ЗА РЕКОНКВИСТА НА ТУЙ НАЦИОНАЛНО ОГНИЩЕ ТАКА И ДОКАТО СТИГНЕ ДО ДЕСЕРТА И ЗАБРАВИ. ОТ ТУК СКАЧАМЕ НА НЕГОВАТА ПРОТИВИПОЛОЖНОСТ - СЪЩО ТОЛКОВА УЛАВИЯ, ТЪП, НАДУТ, ГЛУПАВ И НЕЗНАЧИТЕЛЕН КАРАКАЧАНОВ. ПИША ГО ПО ИМЕ, ЗАЩОТО СЪМ ЗАТРУДНЕН ДА НАПИША КАКЪВ ТОЧНО СЕ ЯВЯВА НА БЪЛГАРСКОТО ПОЛИТИЧЕСКО СБОРИЩЕ. ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ГЛАШАТАЙ НА КОВАЧКИ, КОМИЧЕН,НЯКАК СИ. ТОЙ ПЪК, КАРАКАЧАНОВ - ОБРАТНОТО, КАКТО КАЗАХ НА БАТ' ПЕШО. НАТРАПЛИВО ФИКСИРАН НА ТЕМА КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ. БАБАТА ОТ ГОРНИЯ ЕТАЖ ЗАБРАВИЛА ЧЕШМАТА - КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ. ХАРТИЯТА СВЪРШИЛА В КЕНЕФА - КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ. ИМАЛ ПЪРХУТ ПО ЯКАТА - КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ. ГЛЕДАЙТЕ ГО КАК СЕ ПУЙЧИ И НАДУВА СЛЕД ТАКАВА БЕЗМИСЛЕНА СБИРКА. ТРЕПЕРИ ОТ ВЪЗБУДА ДА СИ НАПРАВИ СНИМКА НА СТЪЛБИЩЕТО, ДА ЗАСТАНЕ ПРЕД МИКРОФОНА, ДА ДРЪПНЕ НЯКОЕ ЕКСПОЗЕ СЪС СЕРИОЗНОТО СИ МЪРМОРЕНЕ - САМО ТУЙ МУ Е В ГЛАВАТА, И ВЯРВАЙТЕ - НЕ ГО ЗАБРАВЯ И СЛЕД ДЕСЕРТА! ОЩЕ КАТ' СЕ СЪБУДИ, КАТ СЕИЗМУШИ ИЗ ЮРГАНЯ И ДОКАТ' СЕ ИЗПИКАЕ В УМИВАЛНИКА И ВЕЧЕ Е НАМЕРИЛ ТЕМА ДА ИСКА "КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ. ДВАМАТА СЪС СКАТАДЖИЯТА СА И ДРУГИЯ, НА СКАТАДЖИЯТА ПОДГЪЗУРНИКА, КАСАБОВ - КАТО ГИ ВИДЯ СА НАПРАВО КАТО ТРИО "НЛО"

07.02 2015 в 15:44

Каракачанов е наивник,който си мисли че пасем трева и не знаем кой е.Боклук по-нещастен ,но по-опасен от бялата златка,защото криейки се зад коварството, върши гнусна 5-то колонна дейност в полза на ссср.Не случайно ходи при льо пенка.Има задачата да се залепява към всяко възможно обединение ,за да е в парламента и да брани расия.Ченге,продало се на червената олигархия;жалък скудоумен навлек.И случайно ли мислите е изкомбинирал насирането на ОМОН тук.?Мръсно и жалко едновременно.

06.02 2015 в 22:30

Атанасова (овча главо) , ако имаше конфликт у нас и българските турци бяха засегнати , дали Турция щеше да се съобразява с това, че са български граждани ???

06.02 2015 в 15:07

# 03 - от OMON-овци руска пропаганда не четем. Сбъркали сте сайта, ребьята!

06.02 2015 в 14:48

Тоя ОМОН защо не се изнесе от ужасната България????
Широките сибирски полета са пред него- свобода , равенство, братство! Путин! Ееех...
Точно в Евросибир е всичкото хубаво, за което копнее и харесва!
Само че ние,нормалните българи, не щем с него в Сибир!
Искаме си лошия Европейски съюз и злите САЩ.

06.02 2015 в 14:38

Това са българи с руско самосъзнание и като дойдат ще се влеят и ще подсилят русофилската Пета колона у нас.
Покрай тях с фалшиви родословия ще се промъкнат и руски шпиони и ще получат безпрепятствено българско гражданство.
Затова е битката за шеф на Агенцията за българите в чужбина заради бългаскто гражданство, което дава и заради слухтенето и привличането на българските граждани в чужбина да доносничат и служат на руските служби.

06.02 2015 в 13:22

Етническите българи в Украйна са с руски или украински паспорти. Така че ще се съобразяват с това и те, и ние. Другото е демагогия.

06.02 2015 в 12:27

Еми, прав е, братле. Кво като е патрЕот? Съвсем адекватно реагират.