Каракачанов: Ако някой каже, че му е традиция да яде хора, и това ли ще позволим?

OFFNews Последна промяна на 13 март 2015 в 19:00 6451 8

Не Патриотичният фронт, а Лютви Местан и ДПС са тези, които подклаждат етническото напрежение.

Това заяви съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов в ефира на бТВ.

Според него няма език на омразата и нищо ксенофобско в декларацията на Патриотичния фронт, която беше прочетена на 11 март от Валери Симеонов в парламента, защото в нея се визира само "част от тези хора [ромите]".

Каракачанов каза още, че този, който "заплашва, че ще стане Косово, трябва да бъде наказан".

Когато Местан говори за "косовски вариант", това значи само едно нещо - и то е наказуемо според закона ни. Той е този, който подклажда това напрежение, обясни съпредседателят на ПФ.

Според него ДПС проявяват двоен стандарт, защото "не може да говориш за евроатлантически ценности и да почиташ атентаторите на гара Буново".

Каракачанов коментира и твърдението на Местан, че българските турци били "новите евреи":

"Какви нови евреи са българските турци? Кой им е ограничил правата? Евреите по време на Хитлер са нямали никакви права. В последните години ДПС са били почти непрекъснато във властта".

Той посочи, че останалите партии трябва да се консолидират, за да не допускат партията на Местан в управлението на страната, защото "ДПС не е свещена крава, за да стои непрекъснато във властта".

По думите на Каракачанов, от ПФ искали да покажат проблемите в страната и да се борят с тях и в това нямало нищо расистко.

"Не можеш да казваш: "Аз ще продавам и купувам булки, защото това е моя традиция. Аз ще спя с 12-годишно дете, защото ми е традиция". Ами ако някой каже, че му е традиция да яде хора и това ли ще му позволим?", попита иронично съпредседателят на ПФ.

"Всички виждаме какво се случва в България. Факт е, че има региони с голямо напрежение. Факт е и няма защо да си затваряме очите. В края на краищата на хората ще им омръзне да бъдат бити, ограбвани и убивани", обясни Каракачанов.

Той подчерта, че за него всеки, който убие или изнасили дете или старица, не е човек, независимо от неговия етнос.

"Всички граждани са равни. Не може някой да има повече права, защото е с друг етнос или сексуална ориентация", каза още Каракачанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.03 2015 в 18:24

Днешната задача на ПАТРИОТАРСТВАЩИЯ ДС-БАШИБОЗУК (индо-българския шестак-албинос "Иван"), спусната както от местната червена олигархия, така и от североизток, е да провоцира напрежение на етничческа основа (етнически Майдан), което да отклони вниманието на обществото от грабежа, да насочи протесните му ресурси в отклоняваща насока и да запази доходоносното статукво на грабежа и властта за червената олигархия, която стои и зад ДПС, и зад ПФ, и зад ГЕРБ, и зад РБ, БСП, ББЦ, ..... Също както през 1980-те със същите цели идолът на олигархията - Тато от Правец - насъскваше националистически българи срещу турци, помаци, цигани, власи, македонци, шопи, ..... чрез държавно-БКП-организирания етнически погром, наречен "възродителен процес"!

15.03 2015 в 09:16

Тоя пък шестакът-албинос "Иван" все за ядене и за къркане мисли! Да ви е честит кьор-софра шопара ДС-побългарен индо-български патриотарски!

15.03 2015 в 09:08

Абе немало МАКЕДОНЦИ, но пък индо-българите от "новата българска единна социалистическа нация" на БКП и ДС най-много ги е страх от МАКЕДОНЦИТЕ, дето не съществували! Това БЪЛГАРЩИНИЗМЪТ явно си е психо-отклонение от типа на страховите патологии!

14.03 2015 в 14:21

"Македонеца", ти си един дришльо и в същото време, едно нищо. Такава животно "македонец" няма!
ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ ЗА ЗДРАВНО НЕ ОСИГУРЕНИТЕ ЦИГАНИ!!!!!!!!!!!

13.03 2015 в 22:09

Бе аз не харесвам и триченето, в интерес на истината. И то нарушава закона. И педофилските "нрави" също нарушават закона. Няма ли как да се спазва закона? Да няма нито тричене, както и да спрат да раждат на 12? Няма ли как да се спазва закона, по дяволите?

13.03 2015 в 20:42

В интерес на истината и аз не го понасям тоя. Обаче е прав за всичко казано. Може ли законите на една страна да важат само за една част от населението, при това по-голямата? Значи Европата може да скача като ужилена за някакво си тричане на кучета, но педофилията е в реда на нещата - така излиза.

13.03 2015 в 20:32

"Не можеш да казваш: "Аз ще продавам и купувам булки, защото това е моя традиция. Аз ще спя с 12-годишно дете, защото ми е традиция". Ами ако някой каже, че му е традиция да яде хора и това ли ще му позволим?"
Изключително рядко се съгласявам с дрисливи ДС кадри, сега няма как да не го направя.

13.03 2015 в 20:18

Ами прав е Каракачанов. Един от малкото смислени политици.