Quantcast

Калфин: Отново ще има протести, ако правителството не слуша хората

Ивайло Анев Последна промяна на 22 септември 2014 в 15:06 3275 7

Ивайло Калфин.

"Ако правителството управлява без да се вслушва в общественото мнение, отново ще има протести и това ще бъде едно много кратко правителство".

Това заяви по време на честванията на Деня на независимостта във Велико Търново заместник-председателят на АБВ Ивайло Калфин.

Калфин посочи, че се надява политическите сили да покажат поне малко зрялост и някаква отговорност към избирателите си. „Очакванията са ни за около 20 представителя на АБВ в парламента".

"Имаме намерение да подкрепяме политики. Там, където има здраво мислене и зряла политика, АБВ ще я подкрепя", категоричен беше Калфин.

По думите му зимата ще бъде трудна като най-трудното е липсата на сигурност. Той коментира още, че не се знае какви ще бъдат цените на тока, не се знае какво още ще се случи и това трябва да е първа задача на следващото правителство - да внесе спокойствие в хората, че процесите са овладени и тези, които нямат възможност да си платят повишения ток, ще има начин да изкарат зимата.

„Това са спешните мерки, заедно с темата за банковата стабилност”, отбеляза Калфин.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.09 2014 в 22:52

Едно време прокуратурата се завъртя около един корумпиран несебърски кмет Трифонов. Тогава веднага Калфин го прати като "културно аташе" в Одеса.

Калфин - КОРУМПИРАН СИ !!!

22.09 2014 в 20:22

Калфин, подлого, лъжеш се, че ще има протести. Този път ще има бунтове и увесени политици по стълбовете! Така че стягай вратлето, че и ти си за бесене!!!

22.09 2014 в 18:01

Aз от хора чиято любов към България минава през Русия акъл не искам. Иска да каже, че ако не козируваме на фюрера Путин ще провокират държавата.
Закон за Защита на Държавата и петата колона да си люби Русия в Москва.
Европейска България има нужда от Майстори, а не от Калфи.

22.09 2014 в 17:31

"Този чичко" беше най-активния, най-дейния и продуктивен наш евро депутат, реагираше незабавно, когато нещо засягаше нашите интереси /последно си спомням, че само той реагира, когато нашите студенти в Англия останаха без заеми и други помощи за няколко месеца/, отговаряше винаги на писмата на напълно непознати хора, ангажираше се с каузи, които бяха извън неговите преки задължения и ангажименти към БСП. Те затова го изхвърлиха, допускам, че е бил принуден да напусне БСП, имал е сериозни причини да го направи, може би застрашаваше интересите на любимеца на Станишев Вигенин, интереси за кариера в Европа, знам ли. Жалко че отиде в АВБ, при Първанов. Много интелигентен, добронамерен, отговорен и качествен човек, ама в политиката такива не ги търпят.

22.09 2014 в 15:54

Не знам този чичко къде е изучавал политиката, но на снимката изглежда много щастлив.

22.09 2014 в 15:45

И тоя се освини(физически).
Явно руската котлова храна е по-мазна от европейската.


Хахахахахахахахахахахахахаха

22.09 2014 в 15:40

А ако не "слуша" Москва? Ще има ли протести,другарю Калфин?Др.Че,др.Гергова и др.Шамар,готови ли са?