Калфин: Кабинетът "Близнашки" не си върши основната работа - изборите

OFFNews 11 септември 2014 в 13:15 3267 8

Ивайло Калфин, зам.-председател на АБВ.

Служебното правителство се занимава на последно място с основната си задача, която трябва да бъде - изборите.

Това обяви в Ямбол зам.-председателят на АБВ Ивайло Калфин, който е в града, за да открие там предизборната кампания на АБВ (водач на партията в града е ген. Михо Михов).

Надявам се изборите да бъдат честни, тъй като на служебното правителство това му е най-невидимата и тиха част от работата. Вчера отчетоха успех това, че ще започне учебната година на 15 септември и че са изплатени пенсиите. Ако това е успехът на служебното правителство да е жив и здрав премиерът Георги Близнашки”, коментира още Калфин.

Според него правителството взема решения, които са доста притеснителни и решават въпроси, които са с траен характер за страната.

В следващия парламент АБВ ще подкрепя политики, а не тази или онази партия, обяви още зам.-председателят на АБВ.

„Ние няма да сме патерица на ГЕРБ. Трудно можем да работим с ДПС по корпоративния начин, по който те разбират участието във властта и абсолютното смесване на икономическите интереси с обществените.

С БСП със сигурност ще имаме много общи теми, но там имаме минала година на управление и аз не мога да си обясня как днес обещаваш същото, което си обещавал преди една година, имал си възможност да си в управлението, не си го направил и сега излизаш със същите неща”, уточни Калфин. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!