Quantcast

Калфин: Кабинетът "Близнашки" не си върши основната работа - изборите

OFFNews Последна промяна на 11 септември 2014 в 13:15 2568 8

Ивайло Калфин, зам.-председател на АБВ.

Служебното правителство се занимава на последно място с основната си задача, която трябва да бъде - изборите.

Това обяви в Ямбол зам.-председателят на АБВ Ивайло Калфин, който е в града, за да открие там предизборната кампания на АБВ (водач на партията в града е ген. Михо Михов).

Надявам се изборите да бъдат честни, тъй като на служебното правителство това му е най-невидимата и тиха част от работата. Вчера отчетоха успех това, че ще започне учебната година на 15 септември и че са изплатени пенсиите. Ако това е успехът на служебното правителство да е жив и здрав премиерът Георги Близнашки”, коментира още Калфин.

Според него правителството взема решения, които са доста притеснителни и решават въпроси, които са с траен характер за страната.

В следващия парламент АБВ ще подкрепя политики, а не тази или онази партия, обяви още зам.-председателят на АБВ.

„Ние няма да сме патерица на ГЕРБ. Трудно можем да работим с ДПС по корпоративния начин, по който те разбират участието във властта и абсолютното смесване на икономическите интереси с обществените.

С БСП със сигурност ще имаме много общи теми, но там имаме минала година на управление и аз не мога да си обясня как днес обещаваш същото, което си обещавал преди една година, имал си възможност да си в управлението, не си го направил и сега излизаш със същите неща”, уточни Калфин. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.09 2014 в 16:01

Кой доктор Станчева? :)Не стоплям..

11.09 2014 в 14:25

Калфинчо (що за име, българско ли е?, ами вашите хора от БСП-то доста омазаха положението в България, та колкото и да не му е работа на служебното правителсво, явно се налага да се вземат спешни решения... не разбирам `къв ти е проблема?... Писна ми от червиви теоретици...

11.09 2014 в 14:15

хахаха,
Омерзен бил, тоя ма умори от майтап

11.09 2014 в 14:11

Абе верно, тея се занимават с всичко друго, ОСВЕН С ОСНОВНАТА СИ ЗАДАЧА - ПРОВЕЖДАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ. Вече дори почвам да се съмнявам, че са истински "Служебен кабинет".

Май не им се иска да си признаят че са "Не сме от тука и сме за малко". Явно пиндосите са им вменили некви несвойствени функции, за да улеснят пълзенето на Тиквоча към властта.

Омерзен съм.

11.09 2014 в 14:02

F.off R, да не си доктора? сещаш ли се...на него ми мязаш:)

11.09 2014 в 14:01

Смехотворно правителство, със смехотворен премиер, назначено от смехотворен президент!

11.09 2014 в 13:54

Червените боклуци квичат. Просто шум в пространството.

11.09 2014 в 13:32

"....Според него правителството взема решения, които са доста притеснителни и решават въпроси, които са с траен характер за страната."
Абсолютно подкрепям другаря Калфин,много притеснителни решения взима правителството!Като например подмяната на оригиналния текст на Визия 2020 и подмяната му с пасквил писан в мазетата на ГРУ.