Quantcast

Калфин: Научих от медиите за великденски добавки към пенсиите

OFFNews Последна промяна на 01 февруари 2016 в 08:43 3390 4

Министърът на социалната политика Ивайло Калфин научил от медиите, че пенсионерите ще получат надбавки за Великден. Новината съобщи премиерът Бойко Борисов в Бургас. 

Добавките ще зависят от изпълнението на бюджета, ако той продължава да се движи така, пари ще има, заяви Ивайло Калфин по Нова тв. Той обаче уточни, че не може да каже нищо по-конкретно без подкрепата на финансовия министър. Когато министър Владислав Горанов каже, че има възможност да се заделят пари за пенсиите, социалното министерство веднага ще направи предложение, допълни той. 

Най-добре е да има обща лява кандидатура за президент, смята Калфин. 

Моята кандидатура не е на дневен ред. Георги Първанов безспорно е човек с много опит и авторитет като държавен глава. Нека да видим какво решение би взел. Но най-доброто е да потърсим обща лява кандидатура за президент. Обезсърчавам се като виждам поведението на БСП, но не губя надежда”, заяви Калфин за бъдещите президентски избори и кандидатурите за тях.

Аз ставам все по-голям песимист, че ще имаме една лява кандидатура, призна той. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.02 2016 в 12:20

Калфин, вземи да си оправиш "официалната биография" в която липсват няколко години в които си бил платен инструктор в ГК на ДКМС (градски комитет на Димитровския комсомолски младежки съюз) в София под ръководството на твоя приятел Любомир Кючуков. Вие "комсомолците" нас за луди ли ни взимате. Или смятате, че паметта ни е къса? Взимай си "архара" Гоце и се носете в Сирищник. Там тоалетната е на двора. Е няма 15-годишни ученички , но въздуха е чист и здравословен.

01.02 2016 в 11:37

"Георги Първанов безспорно е човек с много опит и авторитет като държавен глава."

Кой луд смята, че тази руско-турска подлога беше успешен президент?

01.02 2016 в 10:04

Тоз пък да ни си мисли, че е някакъв.
При Боче е така, всяко решение се взима от него, а после другите са виновни.

01.02 2016 в 09:24

За да има обща лява кандидатура трябва първо леви партии или греша? Кое е лявото в пара мафиотската група БСП? АБВ с изключение на този министър не се показва като нещо различно от БСП т.е. партия на бивши управници от преди 1989 и реално партия на едрия капитал.

Та въпроса е, къде са левите партии за да се обединят около лява кандидатура.

Точно сегашните леви приеха 10% плосък данък - това до някъде беше добър социален ход, защото повиши събирането на данъци. Сегашните леви правиха проекти като Цанков Камък за да захранят свои едри фирми. Май Пловдивския панаир сегашните леви го приватизирана, както и множество други предприятия