Кадиев: БСП обеща да върне България на хората. Вместо това я върна на ГЕРБ

OFFNews 11 юни 2014 в 13:59 7981 22

Георги Кадиев

Снимка БГНЕС, архив

Георги Кадиев

"Напускам Националният съвет на БСП и парламента като знак към БСП за нуждата от промяна. Не разбирам защо за личната съдба на 5 човека от ръководството и желанието им да си направят лично листите и после лична парламентарна група трябва да страдат хиляди членове на тази партия. Затова ли търпяхме да ни викат "червени боклуци", да ни плюят цяла година?"

Така Георги Кадиев обясни решението си да напусне парламента и НС на БСП вчера чрез личния си Фейсбук профил.

Кадиев подаде оставка вчера по време на националния съвет на партията вчера. НС на БСП напусна и Корнелия Нинова. Тя остава депутат.

"Кое налага оставка на секундата и избори през юли, освен безмисления необясним инат на ръководството на БСП? БСП обеща "да върне България на хората". Вместо това я върна на ГЕРБ. На тепсия! Защо? Че правителството не може да издържи? То не е казало такова нещо. Че парламентът не може да издържи? Той работи така цяла година. За икономиката е добре? Абсурд. Хората искат избори насред лято? Абсурд. За БСП е добре? Абсурд", написа още Кадиев. 

Според него "тези юлски избори са най-бързия път към ада и за държавата, и за БСП. И всички сме виновни, че го позволяваме".

За да върви България в правилната посока, трябва силно ляво, силно дясно, некорумпирани политици и никакви корпоративни обвързаности. България е над всяко партия и над всяка личност, пише още Кадиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!