Има такъв народ откри офис в Костинброд и обеща решетки за управляващите

OFFNews 01 ноември 2020 в 16:31 11403 1

Политическа партия “Има такъв народ” откри в Деня на будителите, 1 ноември 2020 г. свой офис в град Костинброд, съобщиха от политическата формация на тв водещия Слави Трифонов.

Общински координатор в града и зам.-областен координатор на партията за София област е Никола Кръстев. Офисът беше осветен от отец Дамян в присъствието на Тошко Йорданов, зам.-председател на “Има такъв народ”, Виктория Василева, главен секретар, Георги Георгиев, областен координатор за София област и десетки сипматизанти и гости.

“Прекланяме се пред нашите будители и се надяваме българите да изберат промяната. Присъединих се към “Има такъв народ”, защото тази партия не е управлявала досега България и носи нов заряд”, заяви Никола Кръстев.

Той идва от бизнеса, като е завършил средното си образование във Великобритания, а висшето в Испания. Имах възможност да работя в международни компании, със сериозни шансове за успешна кариера. Докато учех навън, нито за момент не съм мислел да остана след като преключа с образованито си. Така и не ме съблазни мисълта да се възползвам от предлаганите възможности. Винаги съм бил със съзнанието, че ще се завърна в България и тук да градя моето бъдеще, да развивам бизнес и да отгледам семейството и децата си, подчерта той. Никола Кръстев решава да се включи в партията заради промяната, която е необходима на България и нейното модерно развитие.

“Затънали сме в батак и трябва сами да оправим страната си, и да я направим по-добро място за живеене”, каза Тошко Йорданов. Според него този път управляващите не могат да унищожат предстоящите парламентарни избори, както са направили това с референдума. “Децата ни трябва да останат в България, а не да я напускат”, обяви Виктория Василева.

В момента сме безпомощни, но след изборите в рамките на 5-6 месеца обещаваме, че сегашните управляващи ще бъдат на друг режим с решетки и храна, допълни тя. Според нея успехът на изборите за “Има такъв народ” е сигурен, защото идва времето на образованите и можещите българи да управляват страната си.

“А не както в момента, България се управлява от орки и неграмотни хора”, завърши своята реч Василева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2400

1

Андрешко

01.11 2020 в 17:07

Помним, помним как 2015 г. Яне Янев даже билборд беше турнал, как щял да "уволни Бойко", ама като го избраха се наяде с кюфтета и нещо млъкна...