ГЕРБ изключи разкаялия се отцепник Даниел Георгиев (видео)

OFFNews Последна промяна на 22 май 2014 в 12:22 4516 15

Даниел Георгиев и Николай Бареков
Даниел Георгиев и Николай Бареков

Изпълнителната комисия на ГЕРБ взе решение за изключването на депутата Даниел Георгиев от партията, съобщи партията.

Ръководството на ГЕРБ призовава Георгиев да напусне парламента.

В понеделник депутатът втори мандат от ГЕРБ Даниел Георгиев подаде заявление за напускане на партията. В същото време лидерът на "България без цензура" Николай Бареков обяви, че депутатът се присъединява към него. Във вторник от сцената на бургаската опера Бареков обяви, че Даниел Георгиев е дошъл на крак, за да се присъедини към ББЦ. След това самият Георгиев излезе на сцената и се здрависа с Бареков.

Малко по-късно обаче Георгиев размисли и обяви пред медиите, че остава в ГЕРБ и че оттегля заявлението си за оттегляне от деловоството на НС.

Бареков обяви, че решението е взето под натиск и дори, че Георгиев бил бит - нещо, което самият депутат отрече.

Във вторник Даниел Георгиев даде меко казано странни обяснение за поведението си пред медиите. Късно същия ден лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че такива хора не му трябват в партията.

Отцепилият се от ГЕРБ, поблазнен от оферта на Николай Бареков, но завърнал се същия ден в партията на Борисов и Цветанов депутат втори мандат Даниел Георгиев е завършил СПТУ със среден успех 3.67.

Роденият в Бухово през 1977 година Георгиев е учил в Средно професионално-техническо училище (СПТУ) по машиностроене. СПТУ беше най-ниското ниво на професионално образование в България, значително под нивото на бившите техникуми, които бяха преобразувани в професионални гимназии.

Въпреки това депутатът, който написа "оговорен" в SMS до Нова тв, но има висше образование, не е успял да изкара повече от три по нито един от общообразователните предмети освен философия (оценката му по предмета е 5.00), история и биология, които е завършил с 4.00.

В дипломата има една единствена шестица - по практика.

Дипломата от училище на депутата втори мандат от ГЕРБ му дава право да работи като монтьор на ел. машини и трансформатори.

Тук може да видите как лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е обявил в Хасково, че не иска повече Георгиев в партията:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.05 2014 в 09:55

Според мен на ГЕРБ им дойде в повече, когто тоя отиде за 15мин в Зелените и се понесоха слухове че щял да спи като "реформатор"! Иначе момчето гледа много умно! Като куче бе - гледа умни и аха да проговори ... цялата интелЕгенция са събрали двете най-големи комунистически креатури.

23.05 2014 в 07:31

политическа проститутка, владееща над 40 пози :)

23.05 2014 в 06:59

Оруел има една блестяща мисъл ,че народ ,който избира корумпирани крадци и негодници да го управляват не е жертва,а съучастник!

22.05 2014 в 23:16

Да бат' Ви Бойко пак показа, че е най-добрия оратор сред политиците. Просто тоя леко профански тон е пределно ясен и директен. Няма увъртане, няма шикалкавене.

За тъпунгерите по-долу чуйте барем речта, защо изключения депутат е включен в изборната листа.

Дали Бойко е умен или не е не знам. Знам, че има докторска титла, а голяма част от плюещите нямат и средно....дали доторската титла "Психология на труда и инженерна психология" е повече или по-малко от докторска титла за "Система на служебното повишение на висшите граждански чинове в Русия и нейната еволюция във втората половина на 19 век" вие си преценете.

За мен човек дето е водил собствен бизнес и работил с сферата на сигурността е по-добър избор от човек без ден трудов стаж.

22.05 2014 в 16:22

Тоя спретнат от ГЕРБ цирк няма ли да свърши вече?

22.05 2014 в 14:47

Те в ГЕРБ май всички са слаби ученици

22.05 2014 в 14:33

На мутрата Борисов не му трябвали такива, бил слаб ученик. А тогава защо два пъти го е вкарал в Парламента? И Борисов, и маймуната Бареков са един дол дренки.

22.05 2014 в 14:31

Вече стана пълна каша този депутат изключен ли е напусна ли. На цирк замяза.

22.05 2014 в 14:17

70 г. тази територия се управлява от червени шимпанзета произведени в човеци от най-фашизираното племе на света - блядовета.

Едни учили ПУЦ (пую учи цифри) други БУЗЕМА -трактористи, трети ТОХ-а-сервитьори, четвърти им раздаваха дипломи в АОНСУ - "висши" менажери.

Общото между всички шимпанзета че са комунистически идиоти, и те имаха думата при управлението на държавата.

Иначе и сега техните креатури, дори и на училище не ходили си викат -> ти с прост. Не, маймуни сте, и ще си чакате реда в общественото развитие!!!

22.05 2014 в 13:35

чета и не вярвам :
все още има хора,които си мислят, че този боклук е изключение!
НЕ !
НЕ Е !
ПРАВИЛО Е !
НА КАКВИ ДРУГИ ХОРА МОГАТ ДА СА НАЧАЛНИЦИ ЕДИН ПОЖАРНИКАР И ЕДИН ФИЗКУЛТУРНИК !?
 
X