ГЕРБ изключи разкаялия се отцепник Даниел Георгиев (видео)

OFFNews 22 май 2014 в 12:22 5249 15

Даниел Георгиев и Николай Бареков
Даниел Георгиев и Николай Бареков

Изпълнителната комисия на ГЕРБ взе решение за изключването на депутата Даниел Георгиев от партията, съобщи партията.

Ръководството на ГЕРБ призовава Георгиев да напусне парламента.

В понеделник депутатът втори мандат от ГЕРБ Даниел Георгиев подаде заявление за напускане на партията. В същото време лидерът на "България без цензура" Николай Бареков обяви, че депутатът се присъединява към него. Във вторник от сцената на бургаската опера Бареков обяви, че Даниел Георгиев е дошъл на крак, за да се присъедини към ББЦ. След това самият Георгиев излезе на сцената и се здрависа с Бареков.

Малко по-късно обаче Георгиев размисли и обяви пред медиите, че остава в ГЕРБ и че оттегля заявлението си за оттегляне от деловоството на НС.

Бареков обяви, че решението е взето под натиск и дори, че Георгиев бил бит - нещо, което самият депутат отрече.

Във вторник Даниел Георгиев даде меко казано странни обяснение за поведението си пред медиите. Късно същия ден лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че такива хора не му трябват в партията.

Отцепилият се от ГЕРБ, поблазнен от оферта на Николай Бареков, но завърнал се същия ден в партията на Борисов и Цветанов депутат втори мандат Даниел Георгиев е завършил СПТУ със среден успех 3.67.

Роденият в Бухово през 1977 година Георгиев е учил в Средно професионално-техническо училище (СПТУ) по машиностроене. СПТУ беше най-ниското ниво на професионално образование в България, значително под нивото на бившите техникуми, които бяха преобразувани в професионални гимназии.

Въпреки това депутатът, който написа "оговорен" в SMS до Нова тв, но има висше образование, не е успял да изкара повече от три по нито един от общообразователните предмети освен философия (оценката му по предмета е 5.00), история и биология, които е завършил с 4.00.

В дипломата има една единствена шестица - по практика.

Дипломата от училище на депутата втори мандат от ГЕРБ му дава право да работи като монтьор на ел. машини и трансформатори.

Тук може да видите как лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е обявил в Хасково, че не иска повече Георгиев в партията:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!