Емил Джасим даде на съд "Блиц", "Пик", "Труд" и "лицето Крачунов"

OFFNews 08 март 2017 в 14:07 19503 20

Членът на Националния съвет на „Да, България!“ Емил Джасим, който е осми в кандидатдепутатската листа на партията в 23-ти МИР в София, дава на съд няколко сайта и един техен служител, заявиха от политическия проект, воден от бившия правосъден министър Христо Иванов.

Джасим заведе днес четири искови молби срещу сайтовете blitz.bg, pik.bg, вестник „Труд“ и "лицето Ивайло Иванов Крачунов" заради разпространяване на неверни и оклеветяващи твърдения за него.

Гражданските искове са по чл.49 и 45 от Закона за задълженията и договорите (ЗЗД) – за нанесени неимуществени вреди. Всеки от тях е за по 4500 лева.

"Причината за делата е, че в  продължение на седмици т. нар. медии публикуваха серия от материали, в които обвиняваха Емил Джасим в „антибългарска пропаганда“ и „гавра“ с исторически личности като Васил Левски, насаждайки по този начин неверни и клеветнически внушения, че не уважава българската историческа памет", заявяват от "Да, България".

Заради акцията на т.нар. медии и техните спекулации Емил Джасим станал обект на обиди и заплахи.

„Движение Да България“ се създаде от хора, обединени от нетърпимостта както към беззаконието, корупцията и бедността, така и към тиранията на всевластна простащина и чудовищни лъжи в политиката и медиите. Убедени, че върховенството на правото ще възтържествува, очакваме произнасянето на българския съд, посочват още от партията на Христо Иванов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9016

20

simonnnna

09.03 2017 в 13:37

Всичките усилия на спонсори и имиджмейкъри да наложат българоливанеца Джасим като експерт в сферите на културата, политиката и историята продължават все така успешно да рухват, защото просто самият Емил Джасим е най-уникалната антиреклама на самия себе си!!!

42249

18

Denis Rizanov

08.03 2017 в 20:51

Това което ме учудва е тези които дават парите за толкова тъпи ли ни смятат че няма да се усетим?

Ако е достатъчно продължителна, дори подобна пропаганда действа. Нямаш си на идея как се промениха учебниците по история в последните 20 години, а именно в училището се промиват мозъците. Затова и толкова напират да принизят 3-ти март. На нас около 40-те може и да ни е смешно, но на един ученик 12 години да му повтаряш, че няма такова нещо като Освобождение от турско робство и то с помощта на Русия има потресаващи резултати.

Борбата е за умовете на нашите деца. И тя се води от такива безродни койоти като този mangal.

42249

16

Denis Rizanov

08.03 2017 в 20:30

джасиме, джасиме, да ми паднеш да те изджаскам както аз си знам пък после... ако е рекъл Онзи отгоре... и се смили над теб да те остави още малко на грешната ни земя, да заживееш "както е дадено от Бога"...

42249

15

Denis Rizanov

08.03 2017 в 20:25

От прокопиевските помийни ями надълго и нашироко леят дитирамби какво бил написал иракския койот с български паспорт. Четем е недоумяваме...

Във "Фейсбук" Джасим написа: "Вярвам в България, описана от Васил Левски, който казва:
"Всичките народи в нея (България) щат живеят под едни чисти и святи закони, както е дадено от Бога да живее човекът... Така ще е в нашата България!" Вярвам в силата на правото, а не в правото на силния.

както е дадено от Бога да живее човекът...

както е дадено от Бога да живее човекът...

както е дадено от Бога да живее човекът...

както е дадено от Бога да живее човекът...

както е дадено от Бога да живее човекът...

може ли тоза гной, политически претендент на коалиция на отречени от Бога педерасти да претендира... Аз съм в потрес. Тези ментално обърканите дето си бъркат по отходните дупки с половите си органи, и тоя дето ще им е политически представител, те заедно всички живеят ли КАКТО Е ДАДЕНО ОТ БОГА?!

77927

14

El Commandante

08.03 2017 в 20:08

Да България ще дойде доста гнусава партийка, добре че няма да влязат в парламентя.

63994

12

Red or Dead

08.03 2017 в 19:53

Г-н Йончев, виждам не сте взели НИКАКВИ мерки срещу поредните нагли измамници които се ГАВРЯТ БРУТАЛНО И БЕСПАРДОННО С......ВАШИЯ сайт..... Имам предвид поредните “кухи“ акаунти създадени по подобие на придобилия печална слава ДЕБИЛ “бачокико“....... Говоря за акаунтите....“данван“ и “косата“.....които на 20.02. в рамките на САМО час са оспамили теми от МИНАЛАТА година с ЕДИНСТВЕНА цел да си натрупат рейтинг по НЕДОПУСТИМ начин..... Отново прилагам линкове които НАПЪЛНО ясно показват как се “пишат“ няколкостотин поста от по една две думи за един час... https://goo.gl/BsvWDs https://goo.gl/i3OJL9.......това са профилите на 2 та измамници....
Вижте как се трупа ФАЛШИВ рейтинг от.....ЕДНО и също лице.Само за час в стил Е'бачи се постват “коментари“ от по една дума САМО на статии от .... 2016 г.....след което са “оценени“ с по..(+17) точки...ВСИЧКИ!?!? и всичко това без изобщо ние да разберем, че съществуват, защото “умникът“ не коментира нови теми за да не се “освети“...

10910

11

1Sion1

08.03 2017 в 19:14

Джасим е изключително противно лайно.Миризливо и с претенции.Нямах идея , че е в „Да България”Формацията е зачеркната с дебелият молив.