Димитър Димов от "Атака": Цитирах "Пик", а не "Бъзикилийкс"

OFFNews 07 март 2014 в 16:10 12103 78

Димитър Димов
Димитър Димов

След публикуваната днес публикация в нашия сайт със заглавие "Атакист за резил: чете "новини" от "Бъзиклийкс" от трибуната в НС", депутатът от "Атака" Димитър Димов поиска право на отговор. 

Публикуваме го без съкращения: 

Аз поисках това право на отговор относно публикацията, статията, която сте публикували във вашия сайт със заглавие "Атакист за резил...". Първо искам да ви кажа, че тези думи, които аз съм ги изрекъл от парламентарната трибуна, са на база една публикация на сайта "Пик" от 2 май 2013 г., където сайтът посочва, че господин Огнян Донев е дал интервю за списание "Forbes". Точно така, както казах аз от трибуната на Народното събрание.

Цялото интервю, всички цитати, които аз съм изрекъл от трибуната са на базата на тази публикация в сайта "Пик". Все пак нали в България приемаме, че всичко, което излезе по медиите и по сайтовете значи е истина. Аз съм се позовал точно на тази статия, в този сайт, а за това не приемам обидни квалификации от сорта "атакист за резил" и така нататък.

Да, това вие сте го копирали от предаването "Господари на ефира", които не изпускат удобен момент да оклеветят партия "Атака" и народните представители. Така че, искам това да се знае, че аз съм се базирал на това интервю и че то всъщност е излязло в публичното пространство. Аз тук също мога да кажа, че 90% от нещата, които излизат по сайтовете и в националните медии по адрес на народни представители и на партия "Атака" не са истина, но те се пишат по сайтовете, те се говорят по националните медии. Срещу това какво да кажем? Знае ли някой дали е истина или не. Така че излязло е в публичното пространство, аз не съм си го измислил. Прочел съм го и съм го заявил от трибуната на Народното събрание. Този сайт "Бъзикилийкс" аз не съм го отварял, аз разбрах за този сайт след предаването "Господари на ефира", когато ми съобщиха, че съм бил обект на тяхното предаване. Аз съм го чел в "Пик" и за това съм го изговорил от Народното събрание, а не от сайта "Бъзикилийкс".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!