Десните: ГЕРБ се вмъква във властта през задния вход

OFFNews 12 август 2014 в 17:17 4150 24

Снимка OFFNews

Кадровите назначения на служебното правителство от последните дни показват недвусмислено, че този кабинет е поел антиконституционни ангажименти в полза на една политическа партия, обявиха днес от новата коалиция "Десните".

Политическа партия ГЕРБ се вмъква във властта през задния вход. Посланието, което се внушава непрекъснато е, че изборите са предрешени и с предизвестен край, категорични са от новия политически съюз.

Поредната демонстрация на реставрацията на една порочна власт, която дори не завърши мандата си, е спорното назначение за директор на Агенция „Митници“. Това превръща парламентарния вот в очите на хората в договорка, а не в свободно и честно състезание на идеи и платформи. Това демотивира гласоподавателите и задълбочава моралната криза в обществото ни, коментират от "Десните".

"Десните" категорично се противопоставят "на опитите служебни министри да се превръщат в агенти под прикритие, които изпълняват стратегия на партиен работодател."

В "Десните" влизат формацията на Надежда Нейнски "Синьо единство" , Единната народна партия - с лидер Мария Капон, и Българският демократически форум - наследник на Съюза на Българските национални легиони. В гражданската квота на политическия съюз са д-р Илко Семерджиев, Деница Сачева, Юлиан Войнов и Бойко Станкушев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!