Депутат от ИТН иска да докаже пред детектор на лъжата, че не е човек на Маджо

OFFNews 29 август 2021 в 21:55 13312 5

Снимка ИТН

Ивайло Кожухаров

Заявеното от Татяна Дончева, че Маджо стои зад мен и затова съм бил предложен за министър на туризма, е пореден жалък опит за дискредитация, обяви в неделя вечерта депутатът от "Има такъв народ" Ивайло Кожухаров.

Реакцията му е провокирана от днешното интервю на Дончева пред БНР, в което тя заяви: "Маджо не стои зад Трифонов - той само му е дал един депутат за министър на туризма".

Кожухаров твърди, че не познава Маджо и е готов да се подложи на детектор на лъжата, за да го докаже.

"Знам, че не може да си представите да не ви подпира някой чичко-паричко, защото това е вашият жизнен опит, но това е положението" - обръща се депутатът от "Има такъв народ" към Татяна Дончева.

Публикуваме пълния текст на позицията на Ивайло Кожухаров:

"Днес 29.08.2021г., в опита си г-жа Татяна Дончева да оправдае своето присъствие в политиката, в предаването „Неделя 150“ по БНР, си позволи за пореден път да внуши на слушателите редица неистини, касаещи както ПП „Има такъв народ“, така и по адрес на нейния лидер, но и по мой адрес. Заявеното от г-жа Дончева, че Маджо стои зад мен и затова съм бил предложен за министър на туризма, е пореден жалък опит за дискредитация.

Това е стандартен прийом на политическите хамелеони, които използват лъжата за своето политическо оцеляване. Това е начин на мислене, който явно е закодиран дълбоко в тяхната същност и се проявява по един и същ начин, независимо от поредния политически проект, зад който те се крият.

Уважаема г-жо Дончева,

Приемете, че съществуват и хора, зад които не стои никой и нищо повече освен собствените им качества, образование, професионален опит, експертиза. За разлика от вас. Знам, че не може да си представите да не ви подпира някой чичко-паричко, защото това е вашият жизнен опит, но това е положението.

Моят опит е доказан и с удоволствие ще Ви запозная с него, ако желаете.

И защото силата е в истината, аз мога да заява, че това, което съм постигнал в своята кариера е изцяло и единствено благодарение на моите лични усилия. Посоченият от Вас бизнесмен, не го познавам към 29.08.2021г., 14.00 часа, не съм се срещал с него, не съм разговарял с него.

Аз заставам зад всяка една от посочените по-горе думи, включително бих го направил очи в очи или пред детектор на лъжата, но дали Вие с Вашата история зад гърба си бихте се осмелили да направите същото?"

  Най-важното
  Всички новини
  Най-четени Най-нови
  За писането на коментар е необходима регистрация.
  Моля, регистрирайте се от TУК!
  Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

  11936

  5

  Христо Венев

  30.08 2021 в 13:50

  Кога най-сетне този пример ще се приложи масово? Толкова съдии, прокурори, полицаи плачат да се приложи полиграфа за техните корупционни нагласи. Толкова политици трябва редовно да бъдат препитвани и обследвани, а за сега само един се е решил и то доброволно.

  12636

  3

  prascho

  30.08 2021 в 00:24

  Ако само знаеше, че полографът няма никаква доказателствена стойност и може да бъде измамен с елементарна подготовка...
   
  X

  Гюнер Тахир: В дъното на разцеплението на ДПС стоят едни 100 млн. лв., не политика