Quantcast

Борисов се срещнал с Меркел, тя му пожелала успех на изборите

Последна промяна на 28 април 2014 в 17:10 1646 9

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е срещнал днес с канцлера на Германия Ангела Меркел в Берлин, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Ние в ХДС се надяваме, че много хора в България ще гласуват за ГЕРБ, за да може Европа да намери силни застъпници и в България“, лаконична била Меркел.

За сметка на това Борисов надълго и нашироко я запознал с "актуалната политическа ситуация в България" и с желанието си отново да управлява и да продължава да строи.

"Готови сме да управляваме, да продължим да строим и същевременно да пазим финансовата дисциплина.

За нас е много важно канцлерът на Германия да подкрепя нашата страна и при тоталната изолация на Орешарски е хубаво да има някой, който да представя България. Държим нашите партньори в Европа да знаят, че има алтернатива на това, което се случва в момента в България.

Не случайно България и Германия бяха извадени от процедурите за свръхдефицит. За съжаление не виждам как това правителство на БСП, ДПС и Атака ще я задържи, с начина, по който взима кредити и влошаването на събираемостта, което е факт“, казал Борисов на Меркел.

Той изказал и мнение за Енергийния съюз: "Той е много важен за България, защото тогава ще можем да договаряме цените на горивата и газа за целия Европейски съюз заедно". 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.04 2014 в 01:19

Борисов се срещнал с Меркел, тя ИЗБЪРСАЛА ЧЕРВЕНИЯ ЗАДНИК НА ГОЛЯМОТО ДЕТЕ НА Партията -терурист

28.04 2014 в 20:27

Дъч,поздравления!!Много,много точно определение с кърлежите,каквито са в същност от вечната БСПарска клика!Когато руснаците ни натресли комунизма,най-калпавите,мързеливи,но иначе дърдорковци,станали първи комунисти и яхнали като кърлежи всички отрасли на промишлеността и селското стопанство,докато не ги опоскат и нещо читаво не оставят в държавата.Колко пъти фалира държавата при тях?може ли някой да каже точно?!

28.04 2014 в 20:01

Въпросният "бай Ганьо" винаги е добре дошъл и в ЕС и в САЩ, за това бих го последвал, а ваще червени кърлежи ги канят само в Сирия, Русия и Виетнам... защо ли?!?!

28.04 2014 в 19:40

ОТ НАШЕ ИМЕ ДА ИЗПРАТИМ НА ГЕРБ ПОСЛАНИЕ ПО СЛУЧАЙ ОТКРИВАНЕТО НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ!
ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС! НАДЯВАМЕ СЕ НА СЪКРУШИТЕЛНА ПОБЕДА! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ НИЕ ЕЛЕКТОРАТА ВИ,ВИ ДАВАМЕ ПОДКРЕПАТА СИ, ЗАЩОТО НЕ ИСКАМЕ КОМУНИЗЪМ,,А ДА ЖИВЕЕМ С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО ! ДА ГРАДИМ БЪЛГАРИЯ,ДА УВАЖАВАМЕ ЕВРОПА! ГОСПОДИ, ДАЙ НИ БЛАГОСЛОВИЯТА СИ!

28.04 2014 в 18:36

Вие ,редовните Плювачи,стоите като ловци на пусия,но знайте,че са ви дали халосни патрони,да плашите пъдпъдъците!Слугувате на господари,които, щат не щат,се разкриха пред народа като предатели,служещи на чужди,източни интереси!!!

28.04 2014 в 17:38

За умните хора в България, ежедневието с Бойко Борисов е навик! Слушаме простотии по същия начин, по който не можем да се отървем от мухите. И мухите, и Борисов са част от нашия живот и толкова.
Да му мислят онези в Европата.
И по-специално ЕНП!
В началото те се смееха незлобливо, когато Бойко Борисов им разказваше за багерите, Цецо и труповете. Не след дълго започнаха тактично да мълчат. После започнаха тихо да се срамуват. Личи им. Само бай Борисов не разбира, че се излага. Май!
Не е далече денят, в който онези в Брюксел ще си скубят косите. Също като бай Иречек с неговия дивен балкански гостенин описан толкова талантливо от Алеко.
От ЕНП може и да не са поканили бай Борисов на гости, но допускат да мляска на трапезата им.
Чака ги звучно пърдене и доволно уригване!
Конгречулейшънс!

28.04 2014 в 17:31

Това му се казва преяждане с власт в буквалния смисъл,вижте му някоя снимка отпреди 4 години разликата е сигурно 30 кг.,а народът мизерствува.

28.04 2014 в 17:18

Надул се е като плондер. Още малко и ще се спука.

28.04 2014 в 17:15

ето го Ганьо Балкански