ГЕРБ: Наш член е нападнат и бит пред партийната централа в София

OFFNews 26 април 2014 в 21:05 5394 14

Днес следобед пред централата на ГЕРБ е нападнат и бит без причина член на младежката организация на партията, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

В информацията от пресцентъра на партията се посочва, че "младежът е пострадал и е освидетелстван от съдебен лекар в „Пирогов”. Тревожно е, че потърпевшият е бил проследен на излизане от главния вход на централата на партията и нападнат в гръб, без да е осъществен какъвто и да било вербален контакт с него от страна на нападателя. Поради това считаме, че инцидентът е предварително подготвен и зад него стоят единствено политически мотиви".

ГЕРБ настоява МВР незабавно да разследва инцидента и да разкрие кои са поръчителите на нападението, както и мотивите за извършването му.

"Призоваваме министърът на вътрешните работи и главният секретар на МВР да предприемат категорични действия за гарантирането на сигурността на гражданите и опазването на реда в страната по време на предизборната кампания. В същото време изказваме благодарност към служителите от 4 РПУ в София, които незабавно задържаха извършителя на нападението" - пише в прессъобщението.

"За нас окървавяването на предизборната кампания е не само атака срещу ГЕРБ, но и пореден опит българските граждани да бъдат отвратени от политическия процес и по този начин да бъде намалена още повече избирателната активност в деня на вота" - категорични са от партията на Бойко Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!