ГЕРБ поздрави редиците за „перфектното“ събитие в „Армеец“

OFFNews 28 април 2014 в 15:53 1689 0

ГЕРБ

„Приемете поздравленията ни за перфектното организиране и провеждане на поредното мащабно политическо събитие на ПП ГЕРБ – откриването на предизборната кампания на партията за евроизборите, което проведохме в зала „Арена Армеец“.

Този топъл поздравителен адрес изпрати ръководството на ГЕРБ до структурите на партията.

„Благодарение на общите ни усилия, отново показахме, че ГЕРБ е политическата сила в България, която разполага с истински работещи структури и най-голям човешки потенциал, и експертен капацитет“, пишат още от централата на Бойко Борисов.

От ГЕРБ са убедени, че вчерашното събитие в „Арена Армеец“ предвещава сигурна победа на предстоящия евровот.

ГЕРБ откриха кампанията си с внушително събитие в зала „Арена Армеец“, на което, по данни на партийния пресцентър, е имало над 14 000 членове и симпатизанти. Събитието премина при засилен полицейски контрол.

Журналистите влизаха в залата през специален вход и не можеха да напускат отредените им места, които бяха на 15-20 м от сцената.

Особено въздействащо бе откриването на събитието – три дами, облечени в искрящи рокли с цветовете на българския трикольор, пяха, за да подгреят редиците на ГЕРБ. Репертоарът им направи силно впечатление, тъй като една след друга бяха изпълнени Vivo per lei на Андреа Бочели, „Кармен“, Hijo de la Luna на Мекано, „Хубава си, моя горо“ и англо-испански вариант на Unbreak My Heart на Тони Бракстън. Предлагаме ви видео от неповторимото изпълнение:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови