Борисов предупреждава: Катастрофа, ако през май 2014 няма избори

OFFNews 14 декември 2013 в 13:50 3010 50

Бойко Борисов

Снимка Сергей Антонов

Бойко Борисов

„Дълговете, които трупа това правителство, ще доведе България до криза в началото на 2015 г. На шестия месец, им спряха еврофондовете. Но аз не се радвам, защото те са спрени и за нас, и за тях. Ако през май 2014 г. няма предсрочни парламентарни избори, катастрофата в България е неизбежна и няма нищо оптимистично“.

Това заяви днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на "зимния университет" на МГЕРБ в Сандански, цитиран от "Фокус".

Според Борисов Пламен Орешарски не е "никакъв експерт, а пропагандата на ДПС и БСП го изкарала такъв."

"Той провали България и като финансов министър, и като премиер. Местан и Доган ще изхвърлят Орешарски като един парцал и тогава ще кажат, че БСП и ДПС нямат нищо общо с катастрофата. Ще кажат, че са се доверили на един експерт, но се е оказало, че не е експерт и ще го хвърлят на кучетата, както хвърлиха Сидеров“, посочи председателят на ГЕРБ.

Той  добави, че БСП обещаха 250 000 работни места, а не са създали нито едно.

Борисов се закани, че на следващите избори "ще бият с много и ще ги боли".

"Ще гледат вечерта и няма да разбират какво е станало. Сигурно пак ще се опитат да се изкарат победители и пак ще искат да откраднат пресконференцията. Ние ги бием, те се изкарват победители, що за наглост?“, коментира още Бойко Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews