Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Борисов обвини Орешарски, че е работил за съсипването на „Южен поток”

OFFNews 06 декември 2014 в 13:15 10659 15

Бойко Борисов

Експериментът „Орешарски" или експериментът да свалиш ГЕРБ от власт с нечестни средства, като аферата „Костинброд", струва 9 милиарда нетна загуба и още толкова загуба от неусвоени пари, ако сега не успеем с Брюксел да ги договорим, така ще заминат в канала.

Това заяви пред радио К2 министър-председателят Бойко Борисов.

Бойко Борисов твърди, че от това, което е установил в Брюксел, може да каже, че правителството на Пламен Орешарски е спирало проекта „Южен поток", правило е процедури, които не са били одобрени и са "видно неправилни":

И с една дума - направено е всичко възможно, за да бъде убит проектът „Южен поток". Така че, както винаги, вината си е първо в нас, българите, а после във всички останали, категоричен е министър-председателят.

Нека да благодарим на всички партии, които направиха компромис, включително и на опозицията, която към момента е остра, но в границите на нормалното и да се опитаме в този воден ад в момента, в катастрофалната икономическа и предвоенна ситуация, защото от времето на "Студената война" не е имало такава остра криза между Русия, САЩ и Европа, всички да бъдем малко по-смирени, каза премиерът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!