Quantcast

Бойко: Станишев ще катастрофира държавата и ще избяга в Брюксел

Нели Чолашка Последна промяна на 17 март 2014 в 15:57 3545 16

Бойко Борисов

Дезертьорът Станишев ще катастрофира държавата и ще избяга в Брюксел.

Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във Facebook.

Тона вероятно е отговор на хвалбите на БСП от семинара в "Боровец" през уикенда, че ще строят магистрали и язовири и ще разкриват нови работни места, с което постави начало на предизбарната си кампания..

Сергей Станишев беше официално обявен за водач на листата на левицата за евроизборите. Той упорито твърди, че не се бори нито за място в Европейския парламент, нито за еврокомисар.

"Оказах се добър пророк и лош вестител. Според официалните данни на НСИ безработицата расте.

Въпреки предизборните обещанията на Станишев да създаде нови 250 хиляди работни места, коефициентът на безработните само за една година се е увеличил с 0,6 процентни пункта в сравнение с 2012 г. , като е достигнал 12,9 на сто по официални данни.

Популистката политика на управляващите води държавата към фалит", коментира Борисов в социалната мрежа.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.03 2014 в 00:48

Никога и за нищо не съм харесвала Станишев с едно единствено изключение, когато го сравнявам с ББ.

17.03 2014 в 23:48

Тиквоча е вече зомбифициран политически труп. С Първа Частна Банкянска, е свършено. ГРОБ най-добре да се коалират с НДСВ, и тия са умрели като тях, хахаха...

17.03 2014 в 21:09

spirit -++++++++++++++!Освен,че е прос,е и психопат.Но "българете" си го харесват и сами не вразумяват,че той ги прави на маймуни!

17.03 2014 в 21:03

... информационно-развеселяващо "гледиво"... издирено и оповестено със специалните намерения на ... Мечок (чичо мечо) :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LpUwbImEzCg

... инджой!

17.03 2014 в 20:58

спирит каза:
...Простакът е прост...

++++++++++++
хахахахахахахахахахахахахахахаха

... за "оригинален" тролпост + 50% бонус...
... хахахахахахахахахаха

17.03 2014 в 20:40

МАХАЙТЕ ТАЗИ ГРОЗНА МУТРА, ЧЕ НЕ МОЕМ ЗАСПИ, БРЕ!

17.03 2014 в 20:24

"На първо място простакът е невъзпитан. Той обаче е убеден, че е естествен. Затова често може да се види как на публични места се оригва, грухти, пърди, мучи, хихика или издава други странни звуци, които категорично доказват близостта му до природата.
Простакът е прост. Възбужда се само от прости стимули. Неговото поведение е подчинено на елементарната формула: стимул-реакция. Липсва когнитивна обработка на информацията. При това колкото по-интензивен е простият стимул, толкова по-силна е неговата реакция. Или колкото по-силен е звукът, толкова по-голямо е задоволството му.
Чувството му за хумор също е елементарно. В хумора му често присъстват обидни забележки и обезателно теми със сексуално съдържание.
Простакът мрази интелигентния човек. Не само защото не го разбира, но и защото смътно прави някакви сравнения и дълбоко в себе си усеща интелектуалната си непълноценност. Сигурно Айнщайн е имал предвид него, когато е казал, че простотата на примитивния ум никога не ще да разбере сложността на извисения ум.
Простакът е лишен от тактичност и не зачита човешкото достойнство. Неговите обидни забележки обикновено са насочени към елементи на човешкото тяло или облекло, но не и към черти на характера с нравствен, емоционален или интелектуален облик - защото елементарното му мислене борави с понятия и представи, които имат само материални измерения. Той не уважава личното пространство у другия и не спазва никаква дистанция в общуването си с хората. Нещо повече – за него “такова животно нема”.
Простакът е егоист. Той не се интересува от мислите, чувствата или желанията на хората. Често е високомерен, надменен и саркастичен и изпитва омраза към всичко живо, защото дели света на две - аз-добрият и другите-лошите.
Простакът има ниско самочувствие. За да повиши значимостта си и компенсира ниската си самооценка, той напада, нагрубява и принизява хората, агресията е най-честият начин за защита.
Простакът е неспособен на самоанализ и самокритичност. На него е невъзможно да се обясни, дори и да се обясни, той никога не може да разбере, че е простак. Затова простащината е непобедима.
Простащината е примитивен начин за привличане на вниманието на околните. Защото простакът не разполага с други средства или възможности – талант, знания, интелектуални способности. Не му достига ум да покаже по подходящ начин, че се нуждае от признание, уважение и възхищение.
Затова чувствата, които предизвиква са предимно гняв, възмущение и отвращение. Но за него това няма значение – важното е да демонстрира себе си."

А за да няма недоразумения, оставям на вас да познаете от пръв път, кой е изрекъл на 31.03.2012 година думите:
"Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме"....

17.03 2014 в 19:53

... бойко борисов е юля тимошенко, а сергейчо е янукович... кой тогава е гоце :)

П.С. боленчо е кличко... хахахахахахахахахахахахаха

17.03 2014 в 19:46

№3-"Викторе,теб питам и всички гЕрбарски фенове ,не чувствате ли срам,когато бОйко -вашия лидер тичка да говори несвързаните си глупости пред журналистките ,а във Фейсбук пчеличките "отговарят" или правят "коментари"от негово име?Веднага си личи разликата в правописа и словореда.Така че горният ми коментар е към №3

17.03 2014 в 19:33

№+ -това ,което бОрисов "казва"във Фейсбук ,по точно му ГО казват "пчеличките",които работят за него в тази "мрежа"....И един съществен въпрос,ако не беше вярно ,че побърка всичко в държавата по време на неговото управление,ако не е вярно че опоска от хазната 8 милиарда ,че посегна и на валутния резерв,ако не беше вярно ,че фалира повече от 200000 фирми на малкия и средния бизнес,ако не е вярно ,че безработицата се увеличи по време на неговото управление до 12%,монополите избуяха ,а хората мизерстват...ако всичко това не е вярно ,защо го свалиха тогава,да бяха го оставили да досъсипе държавата!