ББЦ заподозря: Евромайките-отцепчники се продадоха

OFFNews 29 юли 2014 в 08:06 6046 10

Светлин Танчев

„Аз, вие, всеки от нас четиримата е изпитвал някакъв дискомфорт и е отишъл на друга място, без да продава този дискомфорт.“

Това заяви пред „Нова телевизия“ отцепникът от ГЕРБ и част от ръководството на ББЦ Виктор Митраков в коментар по вчерашната новина, че сливенската и котелската структури на „Евромайките“ напускат ББЦ, защото са разочаровани от лидера й.

Според Митраков евромайките „продават дискомфорта си“, защото в битов план биват притискани.

„Някои от тях са на държавна служба“, отбеляза той.

Отцепникът от ГЕРБ и зам.-председател на ББЦ Светлин Танчев също бе в студиото. Той подчерта, че партията е добре, заседания се провеждат, а напускането изглежда масово, защото всеки отцепил се търси медийно внимание.

По-рано в студиото бяха представители на напусналите евромайки. Те заявиха, че са силно разочаровани, защото в партийно заседание са гласували един устав на партията, а впоследствие е регистриран съвсем различен текст.

И Танчев, и заявиха, че не познават текста на устава, макар че са част от ръководството на партията. Двамата не можаха да отговорят и на обвиненията, че лидерът им Николай Бареков е бил в тясна връзка с Делян Пеевски и с Цветан Василев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!