Quantcast

Евромайки напускат Бареков

OFFNews Последна промяна на 28 юли 2014 в 17:46 10583 27

Структурите на "Евромайки" (женската организация на ББЦ) в Сливен и Котел напускат редовете на „България без цензура” на Николай Бареков, съобщиха двете организации.

"Причините са голямото разочарование от председателя на партията и от начина на провеждане на политиката на ББЦ, както и от липсата на перспектива за бъдещи демократични действия в името на българските жени и майки. Сливенските и котелските майки не желаят да стават част от задкулисни игри на статуквото, срещу което се борят и предпочитат да останат верни на ценностите и убежденията си, аргументираха се евромайките.

Те заставата зад бившия заместник председател Ангел Славчев (Славчев напусна показно ББЦ преди седмица, като обвини Бареков, че е марионетка на Делян Пеевски).

"Евромайки" е женската организация на партията на Николай Бареков и има структури в много градове. В ръководството на организацията са Калина Крумова и Даниела Колева.

След напускането на Славчев те пуснаха съобщение, в което го заклеймиха: "Ангеле, всяка българска жена би се държала по-достойно и почтено от теб! Ти предаде не само партията, не само хората, които те подкрепяхме и вярвахме в теб, ти предаде собственото си достойнство, каквото очевидно никога си нямал".

Оказа се обаче, че не всички евромайки са съгласни с тази позиция.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.07 2014 в 17:50

Господин "Още един грамотен", много добре ми е известно кога се употребява тире и кога двуеточие. На Вас известно ли Ви е, че след детинския Ви емотикон :D имате точно пунктуационна грешка? (Да Ви кажа под секрет, че е доказано от учени, че употребата на емотикони в чат или коментари говори за ограничени езикови познания, несигурност в изразяването и куп други неща.)

31.07 2014 в 17:43

"Журналист", къде точно са кавичките за закриване на цитата, започващ с "Причините са голямото разочарование... ?
Троловете са само в изкуфялата ти, чугунена кратуна. Ако съм трол, няма да се занимавам с някакъв анонимен "журналист", неподписал неграмотната си статия. BTW, и в твоя коментар има грешки, стегни се. Малко ти е водката? Или прекалено много? В "десен" сайт споменавам, че подкрепям "дясното" мислене, а ти мислиш, че "троля"? Остава вариантът да си комунист, социалист или атакист, което е еднакво позорно.

29.07 2014 в 11:37

Като гледам, масово бягат от него всички евромайки, татковци, лели, чичовци и т.н. Накрая ще си остане сам, по бяла риза и гол в ръката...нож, да се озърта кой иска да го трепе ;)

29.07 2014 в 11:31

Свършват "големите нечестни пари", корабът потъва и плъхове и мишки се разбягаха, да се спасяват, докато не е съвсем късно, въпреки , че се полакомиха за "много обилна храна" , но в живота има обрати - настъпва глад !

29.07 2014 в 07:45

И к'во сега? Да не си помислите, че европатките поумняха, просто парите за памперси свършиха...

29.07 2014 в 01:54

Мисля че под "политика на ББЦ" се има предвид компроматите които бЮреков се опитва да изкарва и то с голяма доза неуспех, чак за смях става.

28.07 2014 в 22:39

какви лоши жени!!!на кого го оставяте.....на баба яга да го изяде или на торбалан да си го прибере...

28.07 2014 в 22:16

"... начина на провеждане на политиката на ББЦ" ?????

Аз ли греша, или ББЦ до сега никаква политика не е провеждало. До сега имаше само помпане на мускули на Бареков, политика от тази партия не сме видяли ... И за щастие май няма и да видим.

28.07 2014 в 21:32

//До №11 Червените боклуци като Вас също миришат на лайна!Не съм барековски дудук, дори го мразя.//

К'ъв си бе помияр, такива като теб ги набутам в гъза на червената мастия -> лайно в лайнян гъз!!!

28.07 2014 в 21:24

До №11 Червените боклуци като Вас също миришат на лайна!Не съм барековски дудук, дори го мразя.