Евромайки напускат Бареков

OFFNews 28 юли 2014 в 17:46 11420 27

Структурите на "Евромайки" (женската организация на ББЦ) в Сливен и Котел напускат редовете на „България без цензура” на Николай Бареков, съобщиха двете организации.

"Причините са голямото разочарование от председателя на партията и от начина на провеждане на политиката на ББЦ, както и от липсата на перспектива за бъдещи демократични действия в името на българските жени и майки. Сливенските и котелските майки не желаят да стават част от задкулисни игри на статуквото, срещу което се борят и предпочитат да останат верни на ценностите и убежденията си, аргументираха се евромайките.

Те заставата зад бившия заместник председател Ангел Славчев (Славчев напусна показно ББЦ преди седмица, като обвини Бареков, че е марионетка на Делян Пеевски).

"Евромайки" е женската организация на партията на Николай Бареков и има структури в много градове. В ръководството на организацията са Калина Крумова и Даниела Колева.

След напускането на Славчев те пуснаха съобщение, в което го заклеймиха: "Ангеле, всяка българска жена би се държала по-достойно и почтено от теб! Ти предаде не само партията, не само хората, които те подкрепяхме и вярвахме в теб, ти предаде собственото си достойнство, каквото очевидно никога си нямал".

Оказа се обаче, че не всички евромайки са съгласни с тази позиция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!