Фейсбук взе на подбив Артекс: Всеки чете псалми и иска евтин апартамент със заменка

OFFNews 22 март 2019 в 13:39 7889 2

Стотици фейсбук зевзеци заляха страницата на строителната компания Артекс, която стана особено популярна с ниските цени на апартаментите, които продаде на Цветан Цветанов и други видни гербери.

Хората масово се интересуват как могат да си купят апартамент в елитните столични квартали срещу 600 евро, а също и дали компанията е готова да направи размяна срещу стари панелки в други перспективни жил комплекси като Бусманци и Кремиковци. Мнозина декларират, че също като заместника на Бойко Борисов много се възхищават на младия архитект, вградил текста на 91-и псалм във фасадата на сграда Летера.

Ето една малка, но показателна извадка от мненията на хората на фейсбук страницата на строителната фирма:

Tsveta Dimitrova Ако пазарните правила позволяват 590 евро на кв м, и няма дискриминативни практики... би трябвало на всички да продавате на тази цена. Ако ли пък цената е под пазарната оценка, а ние знаем, че е :), на преден план излиза един съвсем различен въпрос. И пак всички знаем какъв е. Сценярият може да не е ваш. Но това не изключва осъзнатото ви участие в него, нито пък ви освобождава от отговорност. Кризата си е криза, но комуникационната ви "стратегия" е супер зле.

Бай Михал Адмираций за социалната ви ангажираност! Предлагате жилища на преференциални цени за хора с психични увреждания! Бог да ви благослови!

Тишо Младенов Много сте яки. ..а само да попитам: в сила ли е още промо офертата “старо за ново апартаментче”, че имам 1 панелка в Мусагеница и 1 в Люлин.
Става ли?

Stefan Milenov Vlaev Чел съм Библията ще има ли и промоция за мен? Видях, че "Златен рог" случайно е станала от офис в жилищна сграда може ли нещо на промо?

Ivan Kalev Arteks Engineering тъщата има панелен апартамент готов за замяна, ако трябва ще представя и гербаджийска партийна книжка, даже ще тропна и едно хорце в Рилските езера - класирам ли се за промоцията??? Може да ми отговорите и на лични. Благодаря.

Todor E. Todorov Здравейте имам апартамент в Кремиковци ново строителство с изглед към планината и манастира, възможно ли е да го заменим с някой от вашите в кв Изток , дори и да няма добра гледка.
Благодаря предварително :)

Angel Malinov "Артекс", имам едно питане към вас. Понеже все още имаме лихвоточки от онова време, може ли с тях да намалим цената до примерно 650 €/кв.м? Нямам членска книжка от партията на управляващите разбойници, не искам и да имам. Но пък имам желание да бъда Ваш клиент. Особено ако предложите цена 650 € на квадрат. Онзи ден г-жа Мирянова каза, че парите и печалбата не са важни и не са всичко.
P.S. Не държа на персонален асансьор и 250 квадрата разгъната площ. 80 стигат, но да има и гараж, за да мога да опазя скъпоценния си 28-годишен немски звяр. Общо взето това е. Идеалния клиент съм!

Denislav Detelinov Kandev Разменям панелка в Младост и тухла на Попа за апартамент от ваще. Не държа на личен асансьор, само едно паркомясто да има, ако може и да не съм съсед с никой от ГРОБ, че ми повдига от тях. Обзавеждането не е лукс, ама ще покрие до към 700 ойро на квадрат. Мога да доплатя с една Шкода Октавия.

Ivan Zhegov Напълно ви разбирам. Вие сте честни хора, но все пак останаха ли от тези по-бюджетните апартаменти?

Peter Bankov VIP есе, ако може?

Цонко Петров В Пловдив нещо ще пускате ли на промоция? Ваучери за храна приемате ли?!?

Емил Бенчев “Знаете ли следната приказка? Имало едно време строителна фирма, която в нарушение на всички норми, строи ли строи небостъргач на най-златната земя в София. Има голяма нужда да й се помогне.
И тя почерпва с апартаменти, когото трябва – един ще помогне по партийна линия с кмета на района, друг – с вписването на обстоятелства, които няма как да бъдат вписани, трети – с разрешителни за събаряне на културни паметници, пък хората имат и роднини и така – мила, родна картинка. А та и с извисена духовност, подпечатана с псалми за разкош. Имаше една Божа заповед по тая тема кое не се прави, но реченото е сторено....
Приказката има забележителни американски разказвачи, въпреки че САЩ не е нито страната на Андресен, нито на Братя Грим, нито дори на Ангел Каралийчев, а вади дела и документи.
И, също като Москва, „не вярва на сълзи”.

Emil Tzvetanov И аз съм Цветанов... дайте нещо за без пари!

Kalina Veloni Артекс, извинявайте, но не се стърпях като ви прочетох прочувствената медийна позиция! Няма "чужд медиен сценарий" – сценарият си е ваш и е пределно ясен: прави се поправка в закон, с която се удължава строителното разрешително на ключов за вас проект, а политиците, реализирали поправката – получават срещу лобизма си имоти на апетитни цени (ако изобщо има реално плащане). От законова гледна точка при всички случаи това е на ръба, а от морална – няма какво да го коментираме. Но когато се променя цял един закон, за да се обслужи интереса на една частна фирма и срещу това се облагодетелстват в ЛИЧНО КАЧЕСТВО определени политици, да ни правите на глупаци с библейски притчи, псалми, обществена ангажираност и енергийни защити – е, идва твърде много! Медийната ви позиция е смехотворна и бих ви посъветвала да си смените PR –а. За компания, която прави едни от най-качествените жилищни сгради в София с красиви фасади и наистина влага добър вкус – трябва да имате далеч по-адекватна публична комуникация. Като за начало спрете да ни таргетирате като полуидиоти.

Stanislav Angelov Бях ви отправил официално запитване на 01.06.2018 за цени в сграда “Виделина”! Цените почваха от 1590€ БЕЗ ДДС! Важи ли още офертата или вече са по 600€???

Niki Hadjiev Лично съм правил среща с вас и цената, която обявихте беше 1700 евро без ДДС. А аз също казах, че много ми харесват псалмите на фасадата, но за мен не направихте компромис. Явно физкултурника ви е по- полезен във всякакво отношение и затова си е струвало да му направите подарък. За мен загубихте целият си имидж като компания, независимо колко качествено строите.

Mihail Paskalev Само лаете и ниШто не разбирате...г-н Цветанов е заменил два перфектни вътрешни апартамента, добре отопляеми и на хубави етажи.... а този новия е супер гаден, наистина се е прецакал! Последен етаж - духа от всякъде, няма отопляване това жилище и най-лошото, ако се прецака ВИП асансьора, човека не може да се прибере в къщи... за това и цената му е такава, кой ще си купи такъв апартамент? ...последен етаж, целия У тераса и достъп, само с ВИП асансьор!!

Galin Kunev Само да попитам, че ми е притеснено.Тия дето са купили апартаменти в същата сграда с Цветанов за 2500+ евро на квадрат, дали няма да го набият или пък да му спукат гумите на колата.Като знам какви простаци има!

Nikolay Ivanov Строите луксозно, взимате евтинко!!!
Късно ли е АРТЕКС-ИНЖЕНЕРИНГ да ремонтира Графа?!?! (За) една кметица питам...

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12017

1

Кулин бан

22.03 2019 в 18:42

Пишете желанията си тук:

https://www.facebook.com/artekshome/posts/822819568052956