Светльо Витков: Да направим референдум за правата на хомосексуалните

Ако билборд рекламира паста за зъби, всички ли ще станат паста, пита Виктор Лилов

OFFNews 15 декември 2018 в 09:38 8700 4

Билбордовете с хомосексуални мъже и жени имат за цел да заместят видимостта на гей двойките - двама мъже не биха се прегърнали на улицата, защото това е неприемливо за обществото, заяви Виктор Лилов, музикален мениджър и политик, който не крие сексуалната си ориентация. 

На тия години вече съм по-толерантен, като млад беше страшно, коментира Светльо Витков, лидер на "Глас народен", който подчерта, че говори като хетеросексуален мъж. Не бих отишъл да замажа билборда с боя но и не бих го качил, обясни Витков. 

„България е една от малкото страни в ЕС, които не са легализирали съжителството на еднополовите двойки“, подчерта Лилов. Той призна, че отначало не разбирал кампанията с билбордовете, но реакцията на обществото го притеснила. Лилов дори я сравни с фашизъм.

Според него обществото няма право да отнема права, затова на плаката пише: Различни хора, равни права. 

И хетеросексуалните сме различни - едни харесват по-пълни жени, други - по-слаби и по-високи. Конкретизирайте какви права искате, нека направим референдум, предложи Витков. Главното му притеснение е, че подобни билбордове могат да се отразят негативно на детската психика.

Ако има билборд, който рекламира паста за зъби, не знам дали всички ще станат паста, контрира Лилов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16193

4

SC

16.12 2018 в 10:32

Ми, айде да направим. Навит съм. Ама после, като излязат резултатите, да няма пак реване?

12050

3

Very Bastard

15.12 2018 в 22:13

Най - дразнещото е , че всички 'малцинства' искат ПРАВА !
А задължението им да не нарушават МОИТЕ права къде отива?
Аз нямам ли право да ме оставят на мира със сексуалната си ориентация ? И докога ще продължава това издевателство над МНОЗИНСТВОТО от групи като педерасти , лезбийки , цигани , сектанти и т.н. . Абе ние търпим , търпим , ама ще е... м мамата накрая на всички - гледай да видиш ! Тази работа с правата отиде на майната си . Ако загледаш някоя колежка и хоп сексуален тормоз . Бря ! Ако не я заглеждаш си сексист ! Ха сега де ! Ако не правиш нищо си " плазмодий , аморфен ... абе направо си селянин и тъпанар . И ние мнозинството трябва да се чувстваме непрекъснато виновни и длъжни някому с нещо . Да ама аз не се чувствам виновен и нищо не им дължа . Аз се гордея , че съм БЯЛ , ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН , ПРАВОСЛАВЕН , ЖЕНЕН , СЛУШАЩ HEAVY METAL , НОРМАЛЕН ЧОВЕК !

21061

2

рамбо

15.12 2018 в 11:47

Витков да си гледа ракийката и да не се опитва пак да се прави на политик

17439

1

мнение от IP

15.12 2018 в 11:10

За какви права на хомосексуалистите може да говорим в държава на мъже- сексисти? Дори Витков се изказва така "хетеросексуалните сме различни-едни харесват по-слаби ЖЕНИ..."???? Може да се спори за тези билбирдове, ако се спори и за всички реклами с с жени по бельо.