''Снимам най-различни хора по заведения - магистрати, политици и служители на МВР''

OFFNews 31 май 2023 в 21:25 12866 1

Кристиян Христов

Снимка btvnovinite.bg

Кристиян Христов

"Снимам най-различни хора по заведения - магистрати, политици и служители на МВР, снимам ги в срещи, в които не би трябвало да са."

Това заяви пред bTV задържаният днес пред входа на БТА Кристиян Христов, който искаше да даде пресконференция в агенцията на тема: "Осемте джуджета" отвътре и порочните методи за овладяване на съдебната система“.

Интервюто за bTV е направено часове преди задържането на Кристиян Христов. Той твърди, че се страхува за живота си. Познавал Любена Павлова, бившата съпруга на Петьо Петров-Петьо Еврото,  откакто бил вербуван да участва в „платени контрапротести”.

„Няколко протеста, включително и протеста пред ВСС срещу агнешките главички, това са протести в които съм участвал, организирани от Любена Петрова срещу заплащане. Парите, за които аз участвах в протестите, бяха между 100-150 лв. за протест”, каза Кристиян Христов.

Той твъди, че е работил с Любена първо от лекомислие, а после под заплахи - изпълнявал различни задачи "по принуда, че ще съсипят живота му".

Кристиян Христов разказа още, че е организирал побой над младеж и палеж на цех близо до София - отново под чужди нареждания. 

Пред bTV Любена Павлова отрече да е нареждала на Христов каквото и да било:

„Кристиян Христов е незначителен човек, който беше и продължава да е момче за всичко на Петьо Петров. Той лъже. Аз бях жена на Петров, но не аз движех делата му. И няма как да съм го заплашвала Христов да извърши това, за което твърди.“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови