Задържаха формалния собственик на 'Изамет', преди да говори за Осемте джуджета в БТА

OFFNews 31 май 2023 в 14:42 11288 5

агенция

Снимка Архив

ГДБОП

Служители на ГДБОП задържаха пред входа на БТА Кристиян Христов, който трябваше да даде пресконференция в агенцията на тема: "Осемте джуджета" отвътре и порочните методи за овладяване на съдебната система“.

Христов е формалният собственик на дружествата "Изамет" и е замесен в скандала. Работил е за Любена (бившата съпруга на Еврото) и Петьо Петрови и е запознат с порочните практики за овладяване на прокуратурата и други държавни структури.

Малко преди 14:00 часа служители на ГДБОП наредиха на Кристиян Христов да се качи в кола на дирекцията, която го отведе. Христов не оказа съпротива, макар и няколко минути да настояваше първо да даде преконференцията и след това да бъде отведен от полицаите.

Служителите на МВР не се съгласиха и заявиха, че трябва да тръгне с тях сега "за разговор" и едва след това ще може да направи разкритията си, съобщи БТА.

Малко преди това АКФ пусна ексклузивно интервю с бившата съпруга на Петьо Еврото Любена Павлова, в което тя обяви, че бившият следовател е автор на заплашителното писмо до главния прокурор Иван Гешев и за неговите взаимоотношения с представители на съдебната власт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

705

5

Деспин Митрев

31.05 2023 в 18:13

Кооозяааак, гледате ли? Брюууууксеееел - това са КОУЕГИТЕ ВИии! АЙДЕ, НИЕ СМЕ ПРОСТИ, НЕ ЗНАЕМ ВСИЧКО, АМА ВИЕ ЗНАЕТЕ ВСИЧКО - КАК СЕДЯХТЕ НА ЕДНА МАСА С ТЕЗИ ХОРА???????????

2073

4

Johnny B Goode

31.05 2023 в 16:37

Ех, да беше само Гешев престъпникът - с мед да го храниш.
Заместникът му - също престъпник, ама от друга банда. Парламента - като в Опасен чар, само че не "милиционер-роднина" а "престъпник-кретен".
Полицията - служба за ескорт и доставка на стълби за пияни мутри.
Съдебната система и прокуратурата - виж по-горе.

723

3

user4eto

31.05 2023 в 16:22

Прокуратура=Мафия
Гешев=тотален престъпник

4638

2

Того

31.05 2023 в 15:17

Каскетурата замита следите. Егати държавата, егати службите!

 
X

Да помогнем на украинските деца!