Quantcast

Проф. Драганов за пиянството му: Т'ва ли ни е темата? Не съм убил на пешеходна пътека някоя бабичка

OFFNews Последна промяна на 10 май 2014 в 19:09 4995 19

"Т'ва ли ни е темата, т'ва ли ни е темата?" Това беше отговорът на професор Драгомир Драганов на въпросите защо си е позволил да шофира в нетрезво състояние и да пие посред нощ в Ректората на Софийския университет от водещия на Нова тв Сашо Диков.

Вместо да отговори, професорът по история, който бе пенсиониран от СУ след последното му залавяне да шофира с 2,44 промила алкохол на 5 април 2014 г., обяви, че за България била подходяща абревиатурата "ЗОО", която означавала "злоба, омраза и отмъстителност".

Той се възмути, че "всеки ден хващат 50 такива, на всички им пишат само инициалите, само за мене изведнъж гръмна лешоядната преса, продхранена от жадните за сензации полицейски началници", а той не бил направил нищо страшно. "Не съм убил на пешеходна пътека някоя бабичка", каза Драганов.

Проф. Драганов смята, че студентите, които го заснели пиян посред нощ в Ректората са извършили подлост.

"Даже и в дивия Запад едно време когато са се гърмели един друг са казвали "Ей, мъж, обърни се с лице към мен!". Ако те гръмнат в гръб или те заснемат в гръб как би погледнал на това нещо като на почтеност, коректност? Става въпрос за 3 през нощта", каза проф. Драганов.

Професорът призна: "Сгафих като се напих", но даде да се разбере, че всъщност гафът му бил, че "аз поканих студентите да дойдат на четворното празненство, аз, наивник, наивник в трета възраст".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.05 2014 в 02:18

Да не дава Бог да попаднеш в тези прегазени 5 %. Интересно дали ще злобееш, ако останеш жива. А ако е детето ти ? Ще скочиш ли срещу него или само ще го помолиш да ти купи инвалидна количка?

12.05 2014 в 02:12

Да не дава Бог да попаднеш в тези прегазени 5 %. Интересно дали ще злобееш, ако останеш жива. А ако е детето ти ? Ще скочиш ли срещу него или само ще го помолиш да ти купи инвалидна количка?

11.05 2014 в 21:25

Всяка бабичка е живо същество, тя може би е майка и баба на много по - достойни хора от теб. Тъпак. Докато българинът, изрично подчертавам националната принадлежност, не започне да уважава хората около себе се независимо от възраста, социалното положение, временото им състояние и не започне да мисли не с гъза си а с главата си, нещата ще са тъй. Този микрорганизъм дори го показват по телевизията вместо да пуснат водата след него. Ташак.

11.05 2014 в 17:51

Някои са болни от алкохолизъм и са перманентно пияни. Други боледуват от друго. От защита имат нужда злобните хора, дето не виждат по-далече от носа си, защото може да блъснат някого (или себе си). Не само с колата.

11.05 2014 в 12:56

2.4 промила са страшно много, това си е за съд и се чудя как въобще е успял да си отключи вратата

11.05 2014 в 12:36

Към ясминка - поздрави и на нея. Тоя си е перманентно пиян, колкото пъти го показаха (и не само в онова видео). Болест било, ай сиктир, то и да защитаваш такива е болест...

11.05 2014 в 08:20

Проф. Драганов не е единствения, който кара пиян, но пък е единствения който се опитва да се оправдава по този безочлив нелеп начин. И така се излага още повече.

11.05 2014 в 03:33

как тъй още го няма любимото педалче "гавно във вентилятор"

11.05 2014 в 02:18

Злобейци, нямате и частица от знанията на алкохолика комундел. Участвате в поредната акция "Да изчистим България за пет минути", ама не се усещате.
80% загинали поради несъобразена скорост и 5% поради алкохол - да сте чули за забрана на бързите автомобили? Просветва ли му на някой? Не?
Нарича се алкохолна болест (по СЗО), и не е за подигравки и злобеене (пак СЗО).
Поздрави от "Асоциацията на пострадалите от идиотизма в България (и не само)".

11.05 2014 в 01:00

Този нещастник май и в студиото беще дошъл на 1-2 таратора.
Какво ли щеше да му се случи, ако се беше натряскал до козирка и в 3 сутрунта го влачат по коридорите на Оксфорд, Кембридж или Сорбоната. Виж, в Московския ГУ можеше да се държи толкова нагло - и там пиянството е начин на живот. Според Ганьовците и руските алкаши - студентите трябва да се изключат, а пияндурът става академик и се тътри по коридорите в несвяст пожизнено!