Нов клип на хайка за бежанци се появи във Фейсбук

OFFNews Последна промяна на 11 април 2016 в 00:18 11924 41

Двмата от заловените бежанци.

Във Фейсбук се появи ново видео, в което се виждат заловени мигранти на българска територия.

Клипът е публикуван в личния профил на един от мъжете, участвали във виджиланте хайката.

На видеото се виждат 4-5 мъже, проснати на земята в гората, с вързани със свински опашки ръце. Около тях има изправени мъже от хайката, които се чува да казват на смесен английско-български: „Turkey! Обратно! Go back! Back, Turkey! Now! Turkey, go! Турция, go, обратно! No България! Go Туркия immediately!"

"Цивилните отряди за защита на жените и вярата ЗАДЪРЖАНЕ НА МИГРАНТИ И ИЗПРАЩАНЕ ОБРАТНО В ТУРЦИЯ...Никакви 112, никакви полицаи-предатели не ни трябват. Действаме сами!!!", пише към кадрите. Подобно послание е съставомерно по българския Наказателен кодекс.

До момента кадрите са видени от около 40 000 души и са споделени стотици пъти. На въпрос на потребител - "Браво, но трябва по-респектиращо, иначе какво ще им попречи пак да дойдат?", човекът, публикувал клипа, отговаря: "Не можем всичко да ви покажем все пак", което навежда на мисълта, че върху мигрантите може да е употребено насилие.

Под видеото се виждат одобрителни коментари от българи, руснаци, чехи и др. Не е ясно кога и къде е снимано то, но в профила на потребителя, който го е споделил, пише, че той е от Бургас.

Българските хайки за лов на бежанци добиха популярност не само у нас, но и в Европа, благодарение на Динко от Ямбол, който пръв се снима и публикува клип, на който се виждат заловени от него и неговите приятели мъже, преминали незаконно границата ни.

На 10 април пък премиерът Бойко Борисов благодари на гражданските отряди, които се организират да залавят нелегални имигранти, и подчерта, че всяка помощ към държавата е добре дошла, като все пак уточни, че те не бива да превишават правата си спрямо закона.

В началото на март Българският хелзинкски комитет подаде сигнал до прокуратурата относно поведението от страна на Господин („Динко“) Вълев от Ямбол, в който обосновава "криминалния характер на подобни действия". Сигналът на БХК доведе до образуване на проверка по случая от страна на прокуратурата, която продължава.

Цивилните отряди за защита на жените и вярата ЗАДЪРЖАНЕ НА МИГРАНТИ И ИЗПРАЩАНЕ ОБРАТНО В ТУРЦИЯ...Никакви 112, никакви полицаи-предатели не ни трябват.Действаме сами !!!

Posted by Joseph Louis Barrow on Sunday, April 10, 2016

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.04 2016 в 20:24

ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА БРАНЯТ БЪЛГАРИЯ,ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА СЕ ОБЕДЕНИМ ЗАЩОТО ТЕШКО НИ ГОРКО.ТУКА НЯМАТ НИКАКВА РАБОТА СИРИЙЦИ,АФГАНИСТАНЦИ И ДРУГИ БОКЛУЦИ.ТАКИВА МОМЧЕТА КАТО ДИНКО ОТ ЯМБОЛ И ПЕТЪР НИЗАМОВ ТРЯБВА ДА ГИ НАГРАЖДАВАТ.ВСЕКИ БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА Е КАТО ТЯХ

12.04 2016 в 09:51

Трябва да престанем да назоваваме нарушителите на границата "бежанци".Те биха били бежанци, ако оттатък нашата граница - в европейската част на Турция - ги заплашват военни действия. Но такива там НЯМА! Или разните хелзинкски набюдатели и на това "бяло" ще кажат, че е "черно"? Тези хора биха могли да бъдат бежанци за Турция, но не и за нас. Бежанецът се установява на първото мирно място, а не предприема преселения на народите от хиляди километри под мотото "Аллах акбар!" Лошото е, че е твърде късно. Управляващите либерални меки китки вече ликвидираха Европа - добрата стара цивилизация и върнаха световното развитие с половин хилядолетие. Жалко!

11.04 2016 в 23:48

muncho е кадрови на БХК,не му се чудете на простотиите.

11.04 2016 в 23:06

Прасета, развъждане на много прасета по границата, само това е спасението!
На всеки квадратен метър да има по един глиган. Може и кучета, те муслимите кучетата също ги имат за нечисти животни. Да ги видим къде ще ходят.
И накрая да се тури една табела на границата: В храната за бежанци ТАЙНО СЛАГАМЕ СВИНСКО, ама така, че да не си личи!!!!


11.04 2016 в 21:10


Соросягите ореваха маалата,ма те нито мутрите срещат,ни мигрантите.
Те са пас,с изключение на фейса,където е топло,безопасно и еврогейско.

Утепляци,които отдавна са се предали,500 години робство,това сте вие.

11.04 2016 в 16:55

И все пак тея момчета вършат по-добра работа от 20-заплатниците дето си чешат топките по цял ден ;) !!!!

11.04 2016 в 16:08

На muncho определено му липсва ЕЛЕМЕНТАРНА логика.

Абе muncho, я провери в черепната си кутия да няма втори анус, вместо мозък.

11.04 2016 в 15:42

Мръсна работа , но все някой трябва да я свърши. На бостанското плашило от банкя не му стиска....

11.04 2016 в 15:36

muncho, арменския поп е твоя човек!
Но като му се оплакваш, му се оплачи и от мен, щото както казах третополовите сте ми първи в списъка, преди резаните даже!

11.04 2016 в 15:33

Не са бежанци, а нелегални имигранти и джихадисти, които пресичат незаконно държавна граница. И не бягат от война, а идват да правят мизерии и да разпространяват исляма в Европа.