Динко от Ямбол стигна и до Би Би Си

OFFNews Последна промяна на 30 март 2016 в 11:47 11957 39

"Героят" Динко от Ямбол и неговите "арести" на бежанци стигнаха и до читателите на Би Би Си.

Британската медия е посветила подробен материал за Динко Вълев от Ямбол, който придоби печална известност у нас с това, че патрулира по границата и задържа бежанци.

"България има нужда от хора като мен, решени българи, които искат да защитят тяхната родина", казва Динко пред кореспондента на Би Би Си Матю Брънуосър в ямболско кафене.

Журналистът разказва и как Динко става известен за едно денонощия.

"Той става известен, когато национална телевизия го нарича "супергерой" за сблъсъка си с група бежанци. В предаването водещият хвали Динко за задържането на 12 сирийски мъже, три жени и едно дете с "голите си ръце".

Пред Би Би Си Динко Вълев се е похвалил и с АТВ-то си, на което има закачен български флаг.

На 10 март друго британско издание представи на широката аудитория персоната на Динко Вълев - "Дейли Мейл" описа ямболията като "ловец на мигранти".

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.03 2016 в 11:30

И мен ме е срам от такива псевдо мъжкари патриоти.Сигурна съм, че в досегашния си живот е бил едно нищожество и сега намери начин да се направи на велик.Интересно дали при една истинска война ще бъде толкова смел или ще се скатае някъде.Проблема с бежанците наистина е голям, но най-малко такива злобни селяндури ще го решат.А явно в нашата озлобена държава такива не са малко,ако съдя по бройката на поддържащите го.

30.03 2016 в 21:51

Предпочитам простак, който върши работа, отколкото умник, който неспирно философства.

30.03 2016 в 20:45

Професора пак се е объркал. Хората пари дават да станат британски колонии. Изобщо не е уместно да се споменават в едно и също изречение с унтерменша Динко.

30.03 2016 в 20:36

Въоръжени доброволци, минали на съответно обучение и с ясно описани правила е едно. Неук ямболски комита рамбовец - съвсем друго.

Едва ли някой ще е против Чукалчето, Болния, Каракачанчето и прочие удрящи се в гърдите патриотари да минат на обучение и след като им натъпчат в кухите тикви съответните права и задължения да почнат да маат дежурства с каски по браздата. Но без оръжие, че ще изпотрепат катериците от шубе.

30.03 2016 в 19:57

По границата между САЩ и Мексико има ОГРАДА, и там патрулират заедно с тяхната гранична полициа и ВЪОРЪЖЕНИ ДОБРОВОЛЦИ. Това ВВС го знаят много добре, обаче англичаните ни мразят, винаги са ни мразили, и винаги ще ни мразят.

Те считат българите за унтерменши, а себе си за "господари на света". Обаче китайците ще им измбият тази мисъл от главите още през този век. Фюрера не успя, Йосиф Джугашвиши не успя, но все някога някой ще пречупи БРИТАНСКОТО ВИСОКОМЕРИЕ.

Изтормозиха света и се надяват да им се размине. То и Хитлер така се е надявал, обаче нъц. Идва краят на англо-саксонския модел на света, и британците скоро ще го разберат.

30.03 2016 в 19:38

Динко за президент!!

Някак си много ще си подхождат с Рапона и даскала по физическо.

30.03 2016 в 18:05

Bodrum в САЩ има програма Neighbor Watch, в която доброволци хвърлят по едно око какво се случва в къщите около тях и дали някой влиза докато съседа е на почивка. Дават им се определени права и дори се награждават. В кварталите, участващи в подобни програми престъпността е почти нулева. Разбира се, подчовешки лайнари като тебе ми е ясно, че дори да се засекат в асансьора с апашите, които изнасят телевизора на съседа ти, даже няма да ти трепне окото и ще си се прибереш в панелката ни лук ял, ни лук мирисал.

30.03 2016 в 17:29

Аз пък мога да ви съобщя (за дълбоко прискърбие на някои във форума) че в стожера на свободния свят САЩ, дето винаги ни го давате за пример на свобода на словото и права на човека, такива доброволни групи за охрана и патрул на границата не само съществуват, но и НОСЯТ НАПЪЛНО ЗАКОННО ОРЪЖИЕ. Наричат се Vigilantes. За виджилантите обаче иронична статия в БиБиСи не можеш да намериш за цяр, щото Големия Брат като се ядоса, в БиБиСи ще се получи едно писмо от посолството и после ще има уволнени журналисти заради липса на политкоректност и уважение на чуждото право на държавно самоопределение и огранизация на държавно устройство. Не е необходимо човек да се казва Професор Балкански, за да е омерзен от това действие на британските журналисти. Впрочем, за какво говорим - те и до днес смятат че Баташкото клане е измислица!!!

30.03 2016 в 17:11

Поредният простак на Републиката. Мен пък ме е срам от него.

30.03 2016 в 16:58

Виждам че на някой ол'гофрени не им харесва истината която съм написал.Явно и тяхното ниво е тип Динко селянина.
А спряхте ли да слушате чалга(производната на музиката дошла от анадола),или с всичко може да се разделите но с чалгата нИе?
А и като ви чета тука,само аплодирате Динко никой не се засилва да ходи на границата.
Вашето е национализъм в действие.Сърце тупти геройски,крака не мърдат,задник не се отлепя от компа!