Мачът Левски-ЦСКА и протест променят движението в София

OFFNews Последна промяна на 11 април 2018 в 07:39 3592 0

Мачът между Левски и ЦСКА и протест на хората с увреждания променят движението в столицата днес. 

От 8 часа до приключване на протеста се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автобусите и автомобилите превозващи участниците в протеста, на паркинга на пл. „Кн. Александър I“ и на моста пред Националния стадион „Васил Левски“. 

Разрешава се престоят и паркирането на автобусите превозващи участниците в протеста на централното пътно платно на бул. „Македония“, без да се засягат спирките на масов градски транспорт, съобщи ЦГМ. 

Заради футболната среща пък от 12 до 20 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятет, на моста пред Национален стадион „Васил Левски“; на ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви, съобщи ЦГМ. 

От 17 часа до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с излючение на автобусите на масовия градски транспорт по ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“; бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“; бул. „Драган Цанков“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Пейо К. Яворов“

„Център за градска мобилност” ЕАД ще осигури специализиран автомобил за принудително преместване на паркирани в нарушение автомобили, само по нареждане на отдел „Пътна полиция” при СДВР. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !