Изтривалки под наем с предупредителни знаци

OFFNews 24 януари 2022 в 15:56 760 0

Изтривалките под наем са текстилни изделия, които могат да бъдат използвани във всякакъв тип пространства. Освен да гарантират чистота, те могат да бъдат и помощник в информирането на посетителите и служителите на даден обект за необходимостта от спазване на хигиенни мерки.

Най-редовно виждаме знаците за безопасност закачени по стените, или вратите, но не и на най-видимата повърхност при влизане в дадена стая - изтривалката. Дизайнерските изтривалки на Lindström може да персонализирате по какъвто начин пожелаете, включително и с вашето лого. Вземайки предвид епидемичната ситуация в страната, предупредителните знаци за хигиена са един добър начин да подсигурите спазването на нужните мерки.

Изтривалки с предупредителни знаци - защо да изберете тях?

Изтривалката е едно от първите неща, които човек забелязва когато влиза в сграда или жилищен имот и точно заради това е добра идея да бъде използвана за предаване на важни послания. Предупредителните знаци, както и другите символи и указания относно посоки и забрани обикновено се слагат на видими места под формата на стикер. Но, идеята на Lindström да използва изтривалките като място на което да изобразите знак за спазване на дистанция, или пък носене на маски е нещо иновативно и интересно. Дали ще сложите знак за забранено пушене, или знак за носене на предпазни ръкавици е Ваш избор, а дизайнът на изтривалките ще бъде напълно съобразен с Вашите искания.

Предимства на изтривалки под наем с предупредителни знаци

Предимствата на изтривалките под наем с предупредителни знаци се разделят на естетически предимства и функционални предимства. Изтривалката е една много добра алтернатива на предупредителните етикети, тъй като те се износват много бързо. Естетичните предимства на изтривалката включват това, че ще направи едно помещение по-уютно и освен това ще гарантира качеството на предупредителните знаци. Функционалните предимства включват размера на изтривалката под наем, който позволява изобразяването на даден знак в много по-голям размер от обикновено. Благодарение на това посетителите трудно ще го пропуснат. Допълнително, изтривалките няма да навредят на повърхността върху която са поставени, докато стикерите могат да оставят следи.

Още ползи от Lindström изтривалки под наем със предупредителни знаци

Изтривалките се използват в различни помещения, включително офиси, детски градини, магазини и училища. Основно, те се използват за събиране на мръсотия и за чистота на пода в помещението. Но, не мислите ли, че като хора, които така или иначе използват даден продукт, то би трябвало да се възползвате от всички негови предимства? Използвайки изтривалките под наем на Lindström с предупредителни знаци, Вие освен чистота ще имате и информационен повърхност върху която може да сложите важни съобщения и знаци. Нека не забравяме, че Lindström предлагат неограничени възможности за дизайн. Благодарение на безплатната визуализация, която те предлагат, Вие ще бъдете сигурни че изтривалката ще е съвместима с интериора на помещението в което ще я използвате. Освен това вашата изтривалка ще бъде добре поддържана и винаги чиста, а какво по-добро първо впечатление от чисто помещение?

Изберете дизайнерската изтривалка, която подчертава безопасността! Свържете се с екипа на Lindström на телефон +359 2 841 11 10 или пишете на [email protected] още днес!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews