Галъп: За 34% от българите изневярата е "нещо приемливо"

OFFNews Последна промяна на 11 октомври 2015 в 17:56 5232 9

Една трета от българите споделят мнението, че в наши дни изневярата е нещо приемливо. Това показват данните от изследване на „Галъп интернешънъл болкан“, проведено сред 1002 респонденти лице в лице между 11 и 17 септември. Проучването е възложено и финансирано от списание „Жената днес“

60% споделят, че имат щастлив сексуален живот срещу едва 19%, които казват обратното. Относно секса жените остават по-разочаровани - ако при мъжете петнайсетина процента казват „не е щастлив“, при жените този дял е с десетина пункта по-висок.

Данните за интимните връзки на работното място - 17% от мъжете казват „да“, а при жените този дял е 5%. В отговорите влияе и степента на престижност. Закономерно, хората между 18 и 25 г. в най-голям дял отговарят положително на този въпрос. Общо: 11% казват, че са имали такава връзка, 83% - че не са имали, а останалите не знаят какво да кажат или не искат да се издадат.

"Ако отговорите на тези въпроси се анализират през етническата принадлежност (и свързаната с нея религиозна принадлежност), данните показват, че сред определящите се като турци положителен отговор на този въпрос почти не се регистрира, докато сред българите една десета отговарят с „да“. Разбира се, във въпроса за интимни връзки на работното място, трябва да се имат и степените на безработица в различните общности" - отбелязват социолозите от "Галъп интернешънъл болкан“.

46% от всички респонденти казват „да“ на твърдението „Повечето хора смятат, че съм чаровник/чаровница“. Закономерно, дяловете намаляват с увеличаване на възрастта.

Българинът твърди, че харчи по 26 лв. месечно за козметика и козметични процедури. Най-чувствителният дял – една трета от българите – харчат до 10 лв или въобще не харчат. Данните показват и очаквана разлика между мъже и жени. Когато става дума за козметика и козметични процедури, мъжете се ограничават с разходи до 22 лв. месечно, а жените – с 30.

18% от българите твърдят, че познават гей или лесбийка. В столицата е най-голям делът на отговорилите утвърдително на това твърдение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.10 2015 в 10:17

Аз също направих едно проучване - и социологическо и клиническо. Резултатите са следните. 100% от анкетираните са готови да го нафърфорят анално на "Калъп Интернешънъл" - при това персонално. 100% от анкетираните са готови да го турят на "калъп" на Андрей Райчев със стик от голф. По отношение на Виза Недялкова отговорите бяха разнообразни, в предела на стохастическите грешки, рандомизираното проучване, кривата на разпределение на Гаус, евристическито проучване и топологията, алгебрата на множествата и HTML протокола - както и критерия на Стюдент и "ро" индекса, но основно касаеха различните техники на анално проникване (лубриканти - с маргарин, ленено масло, плюнка, дори с дижонска горчица), като 23.5 процента искаха да ѝ проникнат в "шоколадената фабрика" (46% от тях се самиоидентифицираха като "анални отмъстители" станалите - като камиказета). 25.3% казаха, че искат "безвизово" анално приключение с Виза, като почти половината заявяват че са готови на такова приключение в състояние на силно опиянение със забранени от закона субстанции - а станалите в състояние на алкохолна интоксикация. едни близо 40% искаха да ѝ направат "посещение в задния двор" на Виза,а тук е мястото да споменем, че граждани принадлежащи към етническия хегемон - почти 100% с ентусиазъм пожелаха (както те писаха в анкетата - с ищах") да направят "масаж на маясълите" на Райчев и компания. Имаше и хора неразбрали таргета на анкетата - които питаха дали Мира Радева редовно си мие дупето. Имаше и нестандартни отговори като например "да и туря на Мира една пица на дупето и да и го набримча през пицата". (не пише каква е пицата - калцоне, капричоза, маргарита, куатро формаджи?). Очаквайте скоро и други резултати от анкети.

11.10 2015 в 21:24

мъжете просто се хвалят повече, а жените не си казват

11.10 2015 в 20:40

Ето това: "...Данните за интимните връзки на работното място - 17% от мъжете казват „да“, а при жените този дял е 5%..." , ме изкефи яко! Я да видим-при така поставените проценти или една оправя по трима(и малко) или 5% жени се пердашат с 5% мъже , а останалите мъже се маат по между си...:DDD

11.10 2015 в 20:02

Трафопосте, по същото време и алфа рисъчърите показваха това. Свали сините очила

11.10 2015 в 19:52

За сведение на галъпчетата, за да не си хабят боичките, при определени и специфични условия изневярата е възможна на 100%.

11.10 2015 в 19:23

ГЪЛЪП: Да си измисляме социологически изследвания и да фалшифицираме резултати е "нещо задължително"

11.10 2015 в 18:52

Когато ГАЛЪП казват нещо, винаги трябва да им се припомнят и тези прогнози:

http://offnews.bg/news/България_1/Галъп-БСП-изпреварва-ГЕРБ-с-2-6_248783.html

Това, че на преден план слагат момчето Първан, не означава, че ГАЛЪП не е на кривогледия социологически урод Андрей Райчев

11.10 2015 в 18:29

Учудвам се, че са толкова малко. В левичарските общества, семейството не е кой знае каква ценност.

11.10 2015 в 18:17

Това разбиране на морал и доверие и отношение към най-близките обяснява и големия брой агенти на Държавна сигурност.