Едно и също ли са фашистите и социалистите

Николаос-Теодорос Цитиридис Последна промяна на 08 януари 2014 в 14:39 20757 71

Атакистът с бомбер на неонацистка група. Снимка: Никола Ончев/Dartsnews
Атакистът с бомбер на неонацистка група. Снимка: Никола Ончев/Dartsnews

Този младеж се появи на демонстрацията в подкрепа на Сидеров пред Съдебната палата днес. Видя ни се познат. Проверихме в архива си. Поразително приличащ на него човек е главен герой при атаката на окупирания Софийски университет, организирана от младежката организация на БСП и предвождана от депутата Борис Цветков на 27 октомври.

Тогава озаглавихме публикацията си "Бръснати глави, водени от депутат от БСП, нахлуха в Университета".
В коментарите под статията и във фейсбук много хора твърдяха, че заглавието е пресилено, а главите на протестиращите са обръснати заради модите, а не заради идейни съображения.

 

На митинга на "Атака" днес момчето от снимката беше с яке, тип бомбер, с надпис "Landser".

 

 

"Landser" е германска нео-нацистка група основана през 1982.

Оставяме на нашите читатели да преценят дали атакистът от днес е контраокупаторът, който тогава е бил под опеката на Борис Цветков от БСП.

Оставяме на ПЕС да преценят дали ръководената от техния лидер Сергей Станишев Българска Социалистическа Партия ползва услугите на фашисти за акциите си.

----------------------

Епилог: На 7 февруари 2014 г. чрез Фейсбук с редакцията се свърза младежът от митинга пред Съдебната палата. Той ни увери, че не е участвал при щурмуването на Университета. Как можахте да ме объркате, човекът там е поне 10 г. по-стар, написа ни той.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.01 2014 в 12:32

Някой да го нарита тоя, 'щот се е издал.

13.01 2014 в 11:25

Фашизма е идеология, различна от нацизма.
Но и двете произлизат от социализма на Илюминати от Бавария 1776 г. Същите, дето са с пирамидата с всевиждащото око с юдейската доктрина на Тората и Талмуда.

12.01 2014 в 17:57

ИСТИНАТА Е В ТОВА ,ЧЕ СОЦИАЛИЗЪМ,КОМУНИЗЪМ И ФАШИЗЪМ СА САМО ПОНЯТИЯ,ОПРЕДЕЛЯЩИ ЕДНА И СЪЩА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА,ЕДНА ИДЕОЛОГИЯ,ЕДНА И СЪЩА ФОРМА НА ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ ,СЪЩНОСТТА НА КОЯТО Е НАСИЛИЕ,КОРУПЦИЯ И ЛЪЖА !

12.01 2014 в 14:31

Ъффффффффф ами да, точно това се случва! Влизат у нас с викове "Атака-Победа", грабят ми парите, 70 лева ми взеха вече Ъффффффффффффффффффффффффф. Но аз съвсем скоро ще ги изловяяяяяяяяяяяяя.

12.01 2014 в 12:42

Сори, браточки обаче този ник "Професор Балкански" беше клониран от някакви *******.

Последните дни повечето постинги под него са на някакви клоуни, които се правят на интересни.

Имам уверенията на OFFNwes че до няколко дни всякакви подобни щуротии ще бъдат коригирани.

12.01 2014 в 12:26

"Професор Балкански" като казваш,че не си видял истински българи включваш и себеси нали??? Всички сме фалшиви Българи значи!! ;)

"Васил Гълъбов Белков" да не би някой Атакист да е нахлул у вас и да те е наплашил ??? Защото това се подразбира от коментара ти ?? :D

12.01 2014 в 12:08

No Remorsse Ехехехеххехеее. как каква. Ще се свърши с всичките тия младежи, дето само ме тревожат, смеят ми се, подиграват ми се, грабят ме, влизат у наааааас. Ще заживея спокойно най-сетне. Обичам само младежи от СДС, но е жалко, че няма такиваааааааа Ъффффффффффффффффффффффффф

11.01 2014 в 22:40

Сит Лорд Айде, чакам!!!! Ама вие болните герберасти, друго освен само по форумите да пишете и да заплашвате, друго не можете, защо така се насрахте, като ви подгонихме в СУ! :D

11.01 2014 в 14:03

"Васил Гълъбов Белков" и с каква цел " ще бъде изловеееееееееееееееееен" мадежът от Атака, какво ще се постигне и докаже и кой ще бъде "удовлетворен" от това "ИЗЛОВЯВАНЕ"?? :D

11.01 2014 в 10:21

Ъффффффффф. Аз много добре познавам младежа от атаката при Софийския Университет и мога да ви кажа, че той е комунист до мозъка на костите. Другия не го знам кой е, но и той ще бъде изловеееееееееееееееееен.
 
X