Борисов: Пръв скачах в огъня, когато бях пожарникар

OFFNews 07 ноември 2015 в 19:02 7365 11

Борисов по време на откриването на спортна зала „Колодрума” в Пловдив.

"В пожарната в Пловдив съм спал и живял, старите пожарникари знаят, че 5 години не съм дал пожарникар да влезе в огъня преди мен", заяви Бойко Борисов при откриването на обновената пожарна в Пловдив.

Той посочи, че са получени пожарни коли и оборудване като дарение от Канада, а вчера е завел още 3,5 милиона лв. на МВР.

"И някой да приказва, че аз не милея за колегите си, напротив. Милея за всичките и обясних какво сме направили за тези години. Всичко това е за доброто на народа", категоричен е той.

В Пловдив премиерът присъства и на освещаването на многофункционалната спортна зала „Колодрума” за над 27 милиона лв.

"Само до преди години спортните зали в България се брояха на пръсти и бяха в окаяно състояние, а сега имаме условията и потенциала да се превърнем в една от най-добрите спортни дестинации на Балканите", смята той.

Залата побира в себе си 7530 души публика и има в себе си покрит колодрум, паркинг, търговски части, лаборатория, лекарски кабинет. Цялото съоръжение се простира на три подземни и две надземни нива с обща площ от 37 000 кв. м и разполага с 3 000 кв. м. комбинирано игрище за 25 вида спорт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!