8 издание на обществения форум "Ключ" (стрийм на живо)

OFFNews 18 октомври 2014 в 10:00 3628 0

Броени минути остават до осмото издание на форум "Ключ", което ще се проведе на 18 октомври от 11:00 часа в Модерен театър в София, като вратите на театъра ще бъдат отворени за регистрация още в 10:30 часа.

Форумът ще даде поле за изява на 9 емблематични и вдъхновяващи личности, които заразяват с добрия си пример и желанието да успех на каузата, зад която застават. Сред тях са Томас Хигинс от Ятото, Албена Алексиева от фондация „Очи на четири лапи”, момчетата от 140 идеи, Ирена Даскалова от Enjoy Sofia, Ива Попова от сдружение „Ортосия” село Бачево, както и част от екипа на кино Космос в Пловдив. Ще можем да се вдъхновим и от личния пример на Даниел, който е израснал в SOS детско селище и мисли алтернативни начини за популяризиране на каузата си.

Форумът ще бъде открит от Ива Дойчинова – поканена за специален вдъхновител за всички в залата.

И този път във фоайето на Модерен театър посетителите ще имат възможност да се включат в различни съпътстващи инициативи, обединени в надслова на форума – сподели промяната.

Събитието ще продължи до 16:00 часа, като след същинската част организаторите са помислили за социалните контакти на участниците с говорителите в една неформална среда.

Регистрацията за форума е безплатна и организаторите приканват всички да посетят страницата, за да се регистрират предварително. Повече информация може да се намери на страницата на събитието

През последните три години екипът на форум "Ключ" с изключителен ентусиазъм и положителен заряд дава сцена на хора и организации, които носят промяната или вече я случват – за света около себе си, за обществото като цяло или за целия свят. Това са положителни примери на хора, които вдъхновяват, мотивират и дават кураж на участниците в залите да намерят своята кауза, да се престрашат и да действат, да направят решителната крачка в посока на промяната, за която мечтаят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews