40 Super Hot: Кои плодове носят най-голям късмет

OFFNews 28 март 2021 в 14:22 1790 0

Съвременните онлайн казина предлагат разнообразие от слотове. Има игри на филмова тематика, келтски ротативки, пирамиди, но най-голям интерес се наблюдава към плодовите заглавия. Водещ в създаването на подобни казино игри е българският доставчик EGT, а най-известният продукт на компанията е 40 Super Hot. Това е плодов слот с 40 линии, който дава възможност за удвояване на печалбите и печелене на мега джакпот. Разказваме повече за разработката и кои са елементите с най-високи коефициенти на изплащане.

Каква роля изпълнява “Седмицата”

Разглеждайки печелившите символи в 40 Super Hot ще установите, че освен плодчета, има допълнителни елементи. Най-голямо впечатление прави “7s”, който се появява редовно измежду всички рилове. Ролята на “седмицата” е да замести липсващ символ на линия, за да се състави печеливша комбинация. Например, ако на първи и трети барабан имате “грозде”, а на втори се появи “7s”, ще генерирате печалба благодарение на уайлда.

Другият бонус елемент е скатерът, илюстриран със звезда. За разлика от други ротативки, не се активират безплатни завъртания, но можете да спечелите огромна сума при 5 звезди на екрана.

Най-силният плод в 40 Super Hot е гроздето, следвано от диня, слива, лимон, портокал и череша.

Характеристики на слота

Когато избирате слот, трябва да се съобразите със спецификациите му. 40 Super Hot се играе на 40 линии, чието разположение е илюстрирано в помощния раздел. Плаща се от ляво надясно, като се стартира от първия рил.
Възвръщаемостта на плодовата ротативка е оценена с 95.81%, докато вариацията е в ниски нива. Оттук следва, че много често се формират печеливши комбинации, но размерите на печалбите не са толкова впечатляващи.
Минималната стойност на залог е 0.40 лв. в българските уеб казина. Ако нямате регистрация или текущ баланс, можете да опитате 40 Super Hot в сайта на Бетенеми, където се предлага напълно безплатно. Играете за забавление и опознавате най-важните характеристики на слота.

Бонус нива в 40 Super Hot

Видео слотът на EGT Interactive не блести с бонус режим “Free Spins”, разпъващи се уайлдове или валящи награди. Производителят залага на опростена визия и минимално количество функции, без това да отнема от възможностите за печелене.

Любителите на 40 Super Hot могат да удвоят по-ниските си печалби чрез функцията “Дублиране”. Зарежда се игра с теглене на печеливша карта, а целта на залагащия е да прогнозира нейния цвят (черно или червено). Добавени са 5 опита за удвояване, но при грешка – играта приключва.

Най-пленяващата част от плодовата ротативка е мистериозното ниво. EGT организира джакпот игра – “Jackpot Cards”, която дава възможност за спечелване на една от общо четири натрупващи се суми. На случаен принцип, най-често при по-стойностен залог, се зарежда втори екран с 12 обърнати карти. Участникът ги разкрива една по една в неустановен ред и при обръщане на четири карти с еднаква боя – печели съответния джакпот.

Преглеждайки листите с топ слотове в онлайн казината, ще установите, че 40 Super Hot е най-популярният. Използва се често при разиграване на бонуси и свободни врътки поради ниската вариация и високото RTP. Може да се тества в демо режим с безплатни средства, който е изцяло подобен на оригиналната версия. Ако планирате игра за реални печалби, имате избор измежду различни по стойност облози, стартиращи от 0.40 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews