14-годишно момче се оплака от полицейско насилие

OFFNews Последна промяна на 04 август 2015 в 20:41 9352 47

14-годишно момче се оплака от полицейско насилие. 

Преди дни Борислав Иванов бил хванат да кара мотопед без книжка в Дебелец. Мотопедът също нямал документи, тъй като бил купен само преди два дни.

Момчето разказва, че карало с около 50 км/ч, когато пред него изскочил пътен полицай и буквално се хвърлил отгоре му.

„Тяхната патрулна кола не се виждаше, скрита в гора зад завоя. Карам и изведнъж полицаят ми пуска стоп-палка, нямах време да отреагирам, тръгнах да намалям и в този момент той ми скочи на врата. Хвана ме някъде за кръста и ме събори. Изпаднах в шок и паднах от мотора", разказа момчето пред Нова телевизия.

По думите на Борислав в този момент от полицейската кола излязъл втори полицай и го повалил на земята.

„Другият полицай изскочи от полицейската кола и скочи отгоре ми с ритници. Това стана на 20-30 метра от дома ми. Започнаха да ме ритат няколко пъти, сложиха ми белезници, започнаха да ме обиждат. Аз му казах да извикам родителите си, но той ме удари пак и каза да влизам в полицейската кола и да не мърдам", казва момчето.

От полицията във Велико Търново обвинили 14-годишния Борислав, че е блъснал колегата им и го принудили да смени писмените си показания. 

Според полицейския бюлетин при инцидента пътният полицай подал знак за спиране с палка, но водачът не само не се подчинил, но и увеличил скоростта, блъснал униформения служител и се опитал да избяга.

Нова телевизия съобщи, че разполага със запис от охранителна камера, според който разказът на младежа се потвърждава.

Районната прокуратура е образувала досъдебно производство. Разпоредена е и вътрешна проверка, обяви началникът на охранителна полиция във Велико Търново комисар Стефан Николов. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.08 2015 в 15:20

А да, пропуснах:
1. В листата ми за общински съветници ще има сигани на ИЗБИРАЕМИ (каквото и да значи това) места.
2. Против събарянето и съм за узаконяването на незаконните коптори, защото са "единствени жилища". Като че ли сиганите са паднали от Марс и не са живели на други места преди 2008г!
3. За узаконяването на гей-"браковете" съм!

Това е казал до момента.
ГОЛЯМА ПРОГРАМА!
Още веднъж - за разложени ебалници като теб това може и да е програма, както и "хомосъюз" може да е брак. Но само за вас!


С нетърпение чакам да му прочета "програмата"!

05.08 2015 в 15:00

Типичен злюхар. изписа 17 поста да обясняваш на всички, че не си платена курва и програмата му я имало на милиони места вместо да пуснеш един линк и всичко да приключи.
Сега за ти открия една тайна - педала си призна, ОЩЕ НЕ Е ПРЕДСТАВИЛ ПРОГРАМАТА СИ и щял да го направи СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕТО И, някъде в началото на септември.
С други думи до момента имаме само: "Аз съм педал и ще се кандидатирам за кмет. Ще ме подкрепят от деос."

Сега разбираш ли колко ебан и разложен си гейберастки плъхчо?
Може ли да го проумееш?


05.08 2015 в 14:21

Оооо, Думка, ама и ти ли не можеш да си намериш видеото, та си се разпищял кат вдовица за... Ц, ц, ц! Неграмотна пасмина, брей! :D

05.08 2015 в 13:56

Ей залюхар, какво стана с "програмата" на проекто-кмета педераст?
Нали и нея я имаше из целия интерент?

05.08 2015 в 13:40

Само като види снимката човек и му става ясно що за кротко агънце е милото детенце. Забелязали ли сте като минавате покрай училищен двор когато има междучасие какво се вижда? Все едно гледаш двора на някой затвор. Аман от наранени "скинарчета" и подобни говна. Като си на 14 и по закон нямаш право да караш мотопед, просто няма да го караш! Толкова ли е трудно за проумяване? Произведохме си поколение нещастни отрепки и тепърва ще им сърбаме попарата

05.08 2015 в 13:24

Посрански, видеото го има вече из цялата мрежа, тъпако неграмотен! Вземи го намери и го изгледай (ако имаш поне 2 грама мозък в Путинясалата си кратуна), белким спреш да пишеш идиотщини!

05.08 2015 в 13:10

То да беше само по тая с мед да ги намажеш!
Тази долна пропаднала, пияна мастия и татко и се изпокриха и не щат да дават вече интрвюта. Не искат да навлизат в подробности дали полицайката с дългия си маникюр (който се оказа, че никога не е имала!) и била скъсъла химена.

Ами пияната кучката и приятеля и? Как удобно извадиха клипчета 8месеца по-късно. С тях какво стана? Май не са били само "пийнали" и май застраховател е предявил иск към тях за увреда за застраховано МПС. Искае за 1700лв.

И бокавата домашна "нова" и сплъстения кухар мигардич мълчат като разкаляни еврогейски задници.

05.08 2015 в 12:56

Обаче НЯМА никакви ДОКАЗАТЕЛСТВА за лъжите на тоя потенциален МАЛОЛЕТЕН ПРЕСТЪПНИК.

Айде качете видеото да видим ка е станало в ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. Ма не го правите, щото ще излезе същата ЛЪЖА и ИНСИНУАЦИЯ като с оная *урва, която се возеше в издирвана от МВР кола в компанията на КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ ЛИЦА.

Нещо обаче млъкнахте по тая тема. Що така бе? Омерзен съм.

05.08 2015 в 12:49

Някои "лица" тук очевидно бъркат бесовските действия на тези "полицаи" със социално-отговорният им ангажимент.

Нека да обобщим. Блъскане и пребиване на 14-годишно момче дори и без каска и с 50 км/ч НЕ Е нормално, нито адекватно поведение още повече за полицаи.

Та заставам зад коментара си - българските полицаи са плиткоумни животни.

05.08 2015 в 12:17

логорея - (гръцки λογορροια, от logos — слово, реч, и rhoia — течение, изтечение) е неудържимо, превъзбудено говорене, многословие;...........Местан, любовницата му Мариана, експерт по синтаксис, психиатърът Михайлов........ Аз само си пиша. Неудържимото желание за писане не е отклонение. В най-лошият случай е губене на време, но някои пък го препоръчват като терапия и като начин за преборване на неграмотността.