СДВР викна Слави на разпит. Той: Обичам Недялко, нищо не може да ме спре

OFFNews 04 февруари 2016 в 23:19 54545 35

Снимка Булфото

Слави Трифонов.

Днес в 15 ч. СДВР е извикала Слави Трифонов на разпит, обяви самият той в шоуто си тази вечер.

Моите престъпления са емоционални. След като в сайта "Пик" излезе съобщение, че аз съм гей, аз се освободих. Всичко, което съм сдържал в моята хомосексуална природа, ме напъна, аз не можах да го сдържа повече, не можах повече да се контролирам. След като прочетох, че съм блудствал с малки ромчета, които ми ги е водил Камен Воденичаров, изведнъж си казах: Няма повече да се крия! - каза Трифонов.

Аз реших да поведа битка за своята любов - тя се казва Недялко, собственика на сайта "Пик". Аз съм влюбен в него, той е дебел, но аз го харесвам такъв. Евгени Димитров пише песен "Слави и Недялко", съобщи телевизионният водещ.

Недялко не ме е разбрал, уплашил се е от мен. Защото изпратих 20 карамфила, просто числото 20 ми е любимото. На другия ден изпратих друго нещо, което е лично. С писмо също. Свързано е със секса. Ние още не сме изконсумирали връзката си. Той страни от мен, бяга от мен. Може би е срамежлив, заяви Слави Трифонов.

Обаче той се е оплакал в полицията и в прокуратурата, че се страхува за живота си. Нямам представа кой е задействал системата, защото не съм запознат, каза водещият.

Излиза, че да пишеш гнусотии и простотии за хората, да депресираш толкова много хора, да пишеш толкова много лъжи, това е законно. А да обичаш някого, независимо дали е мъж или жена, да му пращаш цветя и да си загрижен за неговата интима, това е незаконно, коментира Слави Трифонов.

Мен никой не може да ме спре, когато съм влюбен. Аз съм адски упорит любовник. Никой не може да ме спре да имам Недялко, обяви Трифонов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!