Специален Вси Светии за малки и големи в киноцентъра в София

OFFNews 24 октомври 2016 в 16:09 6751 1

Специален празник за малки и големи по случай Вси Светии организира киноцентърът в "Бояна" на 29 октомври.

Част от студиото "Ню Бояна" ще се превърне в изключително забавна “Къща на духовете”, а на филмовите декори Ню Йорк и Лондон ще има музика, танци, работилници. и още много изненади.

Любопитство, очакване и нетърпение ще ни поведат към свят на магични, заплетени и страховити сюжети, в които битката между добро и зло е ожесточена. Филмовите декори на студиото ще се изпълнят с познати и непознати герои - зомбита, вампири, върколаци, луди учени и много други.

От 10:00 до 16:00 часа ще има забавления за деца, тийнейджъри и родители, като ужасите в "Къщата на духовете" ще градират спрямо аудиторията - сутринта ще е за най-малките, а следобедът ще е за юношите.

Очакват ви приключения, весели снимки, лакомство или пакост, танци, игри, музикални изпълнения, детски работилници, конкурс за най-добър костюм и още много пъстри изненади. Ще има и шоу за малки таланти, на което децата ще могат да представят своите кратки изпълнения или да донесат декорирана тиква или друга украса за Вси Светии.

Очакват ви уличен панаир, пакост или лакомство, изпълнения на живо, конкурс за най-добър костюм.

От 20:00 до 02:00 часа пък ще се проведе "Къщата на духовете" за възрастни и вечерното Вси Светии парти.

Билетът ще е 10 лв., а семейната покана за двама възрастни плюс 1, 2 или 3 деца ще е 30 лв. Може да намерите билети в "Ивентим" или на входа в деня на събитието.

Можете да наемете костюми за вас и за децата от гардероба на филмовото студио. Цените са между 20 и 40 лева на костюм. За контакт: [email protected]. На място ще имаме гримьори, които да помогнат за преобразяването ви. Цената на грима е 20 лева.

Адресът на “Ню Бояна” е ул. "Кумата" 84 и се стига с кола или автобус № 64. За автомобилите ще има осигурен паркинг. В случай на валеж празникът ще се пренесе вътре, във филмовите студия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови