Скалата с роля в нов сериал на HBO

ОFFNews 16 юни 2015 в 16:09 15777 1

Бившият кечист и настоящ актьор Дуейн Джонсън - Скалата е в ролята на бивша звезда по американски футбол и настоящ финансов мениджър в новия сериал на HBO, „Играчи“. В ролите са още кино звезди, някои професионални спортисти и горещият Маями.


Сериалът „Играчи” (ориг. заглавие "Ballers") е най-новата продукция на HBO, която стартира в България на 22 юни, едновременно с премиерата в САЩ – още в 04:00 българско време – по НВО и в онлайн видеотеката HBOGO.bg.

В центъра на драмата е бивша футболна звезда – Спенсър Страсмор (в ролята Скалата), който, след като се оттегля от терена, решава, че може да стане финансов мениджър на футболен клуб в слънчев Маями. Разбира се, нищо не е толкова лесно, колкото изглежда отстрани, и към мениджмънта на футболен клуб Спенсър трябва да извърви дълъг път, по който да се справи с нервите и проблемите на футболните звезди – бивши и настоящи, както и със своите собствени.

Скалата пък е първият и единствен избор за главната роля и докато той не приема, проектът не стартира.

Това е и неговата първа главна тв роля, за която му се налага да свали 15 кг, които е натрупал за участието си в „Бързи и яростни 7” и „Сан Андреас”. В останалите роли ще видите актьорите Джон Дейвид Уошингтън, Омар Милър (познат от сериала „От местопрестъплението: Маями“), Донован Картър и Роб Кордри, с когото Скалата играе за втори път, след участието им заедно с Марк Уолбърг в „Кръв и пот” (в момента налично в HBO GO).

Най-големият плюс на „Играчи”, освен великолепните кадри от Маями, където всичко винаги изглежда прекрасно, е екипът, който стои зад кадър.

Сериалът е създаден и продуциран от Стивън Левинстън, който стои и зад сериали на HBO като „Антураж“, „Престъпна империя“ и „In Treatment“ (всички налични в HBO GO, като сезон 1 на „Антураж“ е безплатен за гледане този месец) и е продуциран от него и още от Марк Уолбърг, Дуейн Джонсън-Скалата – двамата работят заедно за втори път, Дани Гарсия, Питър Бърг, Еван Райли, Роб Уайс, Джулиан Фарино и Дени Бигс.

Сериалът стартира своя първи сезон от 10 епизода по 30 минути по HBO от 04:00 и от 22:00 и в HBOGO.bg всеки понеделник от 22 юни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови