1000 души гледаха "Игра на тронове" със Захари Бахаров в Пловдив (галерия)

OFFNews 02 юни 2015 в 17:22 16699 5

Захари Бахаров в Пловдив.

Над 1000 почитатели на "Игра на тронове" се събраха на Римския стадион в Пловдив, за да гледат на голям екран епизода, в който участва Захари Бахаров.

Гост на прожекцията беше и самият актьор, който в 8-ми епизод е в ролята на Лобода - предводител на племе диваци отвъд Вала.

Бахаров беше посрещнат с аплодисменти и раздава автографи повече от час, след което представи епизода.
Публиката беше приветствана и от мениджъра на HBO за България Димитър Нойков, който е инициатор на целия първи по рода си в България кино-маратон на тв продукция.

Събитието e осмото поред от организирания от HBO България национален маратон на сериала на голям екран, който включва 10 града, 10 седмици, 10 епизода. Досега HBO зарадва няколко хиляди фенове в София, Благоевград, Плевен, Стара Загора, Русе, Велико Търново и Бургас.

Следващите две спирки са Варна - 8 юни в Летния театър, и София, където финалът на "Игра на тронове" ще бъде излъчен на голям екран на 15 юни в Борисовата градина.

Началото на "Игра на тронове" турнето беше дадено с нощна кинопрожекция в 04.00 часа сутринта на 13 април в София.

Тази година в 170 държави, сред които и България, сериалът се излъчва по телевизионния канал на HBO заедно с американския си дебют. Най-ранобудните и верни зрители могат да гледат всеки епизод в 04.00 часа сутринта.

Настоящият пети сезон на сериала се снима в пет държави на 151 снимачни площадки за 240 снимачни дни. Участват 166 актьори, над 1000 души снимачен екип и повече от 5000 статисти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови