"Игра на тронове" ще започне да избива герои и от други ТВ сериали

OFFNews 16 юни 2015 в 14:10 19715 27

Бриен Тартска и Сандор Клегейн се бият в сцена от "Игра на тронове".

След шокиращия финал на пети сезон на сериала на HBO "Игра на тронове" продуцентите му решиха, че единственият начин да го направят още по-шокиращ е, като започнат да убиват герои и от други ТВ поредици.

"Честно казано, вече имаме недостиг на герои в сериала. Ако убием още някого, тогава шести сезон ще бъде просто дълъг монолог на един герой, който никого не интересува", каза изпълнителният продуцент Дейвид Бениоф.

"Искаме също убийствата на участниците да бъдат шокиращи и изненадващи. Какво може да бъде по-шокиращо и изненадващо от това "Игра на тронове" да убие герой от друг сериал", допълва той.

Доколкото се знае, Пени от "Теория за големия взрив" може да е следващата жертва на "Троновете".

"Представете си само ако Пени и Леонард имат романтични противоречия и решат да отидат на заздравяваща отношенията екскурзия до езеро. Пени може да учи Леонард как да лови риба... и изведнъж Джайм Ланистър излиза от кабината и ѝ отрязва главата! Имам предвид, че никой не би го очаквал. Нали така?", добави продуцентът.

Предлагаме да се случат и други потенциални обрати - Аря Старк да убие специален агент Гибс от "Военни престъпления" (NCIS), докато той спи. Грегър Клегейн пък може да откъсне ръцете на Хоумър Симпсън, а от своя страна Бриен Тартска да обезглави Леан Тисли на бара на пъба "Роувърс Ретърн" в британския сапунен сериал "Coronation Street".

Новината е плод на художествена измислица на развлекателния сайт newsthump.com, подобен на българските Не!Новини.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!