Участвайте в битката за Черна вода в интерактивна гейминг инсталация на "Игра на тронове"

ОFFNews Последна промяна на 12 юни 2015 в 15:15 3762 0

Снимка HBO

Снимка от играта в Амстердам.

Този уикенд до финала на сезона в понеделник The Mall в София ще е домакин на интерактивната електронна игра в свръх-човешки ръст на HBO, в която всеки може да участва в битката за Черна вода.

Феновете на епичната сага ще мога да участват в една от емблематичните сцени за сериала, при която всеобщият любимец на публика и критика Питър Динклидж, в ролята на Тирион Ланистър, поема защита на Кралски чертог от тогава най-омразния персонаж - Джофри.

В специалната гейминг-инсталация с размери 7 на 6 метра гостите на The Mall ще могат да държат в ръцете си лъкове с истински размер и да станат част от една от най-култовите сцени в "Троновете".

Crossbow или интерактивната игра с арбалети в човешки ръст е създадена в САЩ и като част от пътуващата изложба на сериала e гостувала в големи столици в Северна и Южна Америка и в Европа. В България гейминг инсталацията пристига от Румъния, където участва в наскоро приключилото поредно издание на годишното фенско събитие East European Comic Con.

В понеделник вечерта на Лятната сцена в Борисовата градина HBO ще закрие V-ти сезон с безплатна публична прожекция на огромен екран.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови