Самюъл Джаксън: Звездите от "Силата се пробужда" имат нужда от уроци по фехтовка

OFFNews 07 януари 2016 в 19:58 10120 1

Самюъл Джаксън, който изигра един от най-популярните образи в първи, втори и трети епизод на "Междузвездни войни" - майсторът джедай Мейс Уинду, заяви, че звездите от "Силата се пробужда" - Дейзи Ридли, Джон Бойега и Адам Драйвър, трябва да вложат повече усилия в играта си.

В интервю пред Ей Би Си той даде пестеливо мнение за седмия епизод от звездната сага.

"Направен е в духа на "Междузвездни войни", има своя приключенски и вълнуващ чар. Но смятам, че децата трябва да посетят училище за бой с лазерни мечове, но това са просто мои разсъждения. Имат време да станат по-добри", коментира актьорът.

Джаксън разкри, че първоначалният му замисъл е бил само да се мерне в някой кадър от втората трилогия, без сериозна роля.

"Просто исках да притичам пред камерата", заяви той, но добави, че когато се е появил на снимачната площадка, са му връчили джедайски одежди. "Тогава някой дойде при мен и ми даде реплики. "Кой е това", попитах аз, а човекът ми отговори: "Ами Мейс Уинду си ти". "Аха, чакай малко, ама аз с Йода ли говоря? Добре, ясно, значи със сигурност няма да умра в следващата сцена". После друг човек дойде при мен с куп дръжки на лазерни мечове и ми рече: "избери си една", и аз направо щях да умра".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови