Роби Уилямс избрал да дойде в България, заради плажа

Само месец до старта на SPIRIT of Burgas 2015

OFFNews 07 юли 2015 в 12:10 3946 1

Остава месец до най-мащабния музикален проект у нас, SPIRIT of Burgas. На 7-ми и 8-ми август, под звездното небе в Бургас, на самия морски бряг, фестивалната емоция ще завладее българи и чужденци, които ще имат възможността да се насладят на уникална селекция от световни артисти, сред които Robbie Williams, Kasabian и Kwabs.

След 3 поредни отказа на покана за шоу у нас, лошото момче на британската сцена се е спрял на Бургас и завърналия се SPIRIT of Burgas, заради уникалната локация и възможноста да направи първия в кариерата си концерт на плажа. Така Роби Уилямс ще отдаде истинска чест на българските си фенове с едно ексклузивно шоу на eдно специалнo място.

Настоящото турне Let Me Entertain You, което Роби ще представи и у нас само след месец, включва предимно фестивални дати - това е другата причина именно SPIRIT of Burgas да привлече вниманието на мегазвездата и най-накрая да ни срещне с британския изпълнител. Обстановката и атмосферата в морския град тотално накланят везните към изнасянето на концерт точно тук. След 11 индивудиални турнета и над 600 концерта, пял на невероятни места по цял свят, великият Роби Уилямс ще запомни шоуто си в Бургас като първото такова на самия плаж.

Освен Роби Уилямс, на централния плаж в Бургас и за първи път в Бъглария ще чуем и експлозивните Kasabian, който ще взривят фестивалната сцена на 8-ми август. Магията ще допълнят и Kwabs, Stereo MC’s dj set, Milow, специалната селекция от артисти на The World of Drum and Bass, както и останалите имена от двудневната фестивална програма.
Билети за фестивала може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август), VIP трибуни със седящи места и двудневни билети за целия фестивал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови