Първи трейлър на новия филм от света на Хари Потър

OFFNews Последна промяна на 15 декември 2015 в 13:53 13920 0

Главните герои във филма.

Новият филм от вселената на Хари Потър - "Фантастични животни и къде да ги намерим", вече има своя първи кратък трейлър.

Въпреки че се развива в света на знаменития вълшебник, сюжетът има малко общо с него. Сценарият се базира на книгата на Дж.К.Роулинг със същото име от 2001 г. и разказва за магическите създания, населяващи Земята.

Книгата всъщност е копието на учебника на Хари, споменат в първата част - "Хари Потър и Философският камък".

"Фантастични животни" е написана от зоомага Нют Скамандър, като съдържа историята на Магизоологията и описва 75 магически видове, срещани по цял свят. Авторът казва, че е събрал повечето информация в книгата чрез наблюдения, които направил през годините, докато пътува през пет континента. Той отбелязва, че първото издание е било възложено през 1918 година от г-н Августутс Уорм.

Основни злодеи в историята са тайното Ново салемско филантропично общество, което си е поставило за цел да убива магьосници и вещици.

В главната роля на Скамандър ще видим носителя на "Оскар" Еди Редмейн, на когото ще партнират Езра Милър, Колин Фарел, Рон Пърлман, Джон Войт, Саманта Мортън, Джема Чан и др.

Според режисьора Дейвид Йейтс, отговорен за всички филми по Хари Потър от петия натам, лентата ще носи атмосферата на четвъртата част - "Огненият бокал", предаде английският в. "Телеграф". Засега плановете са филмът да е първият от предстояща нова трилогия.

Очаква се продукцията да излезе по кината на 18 ноември 2016 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови