Над 7 000 души посетиха Midalidare Rock In The Wine Valley в Могилово

Множество рок звезди опитаха виното на лозарския район и се забавляваха с публиката по време на тридневното шоу

ОFFNews 13 юни 2017 в 12:38 3418 1

Над 7 000 души преминаха през първото издание на Midalidare Rock In The Wine Valley в Могилово. Тридневният фестивал завърши с истински рок легенди, които доказаха, че все още могат да изненадат феновете, както и че рокът е неотмираща музика.

"Dirkshneider" изпълни някои от емблематичните парчета, качвайки адреналина на сцената. „Ето ни отново заедно! Нека да видим какво можете!“, заяви Дий Снайдър, който този път се появи със своята банда и представи парчета от новия си албум.

Вокалът на "Twisted Sister" беше оставил традиционната за бандата визия, в полза на удобни джинси. В нито един момент от вечерта обаче, не изневери на енергията и задължителната интеракцията с публиката. Преди световните имена на сцената се качиха успешната млада рок банда SEVI и групата с дългогодишна история в българската рок музика – Конкурент.

„Тук се чувстваме като у дома. България беше едно страхотно начало за нас и сме щастливи винаги, когато имаме възможност да се върнем тук“, сподели фронтменът на бандата - Скарлет Аура, която беше част от втората вечер.

Вълна от усмивки и възгласи предизвика появата на кралицата на метъла – Доро Пеш, която заяви сантимента към българските фенове със сценичен заряд, автографи и снимки, непосредствено след изпълнението. Швейцарците от "Gotthard" изпълниха сцената с някои от култовите парчета на групата като не пропуснаха двата периода с различни вокали, през които бандата премина.

След класиката на световно утвърдените рокаджии, дойде време и за изпълнението на най-развълнуваните изпълнители – момчетата от "Seconday", които спечелиха рок битката в първата нощ от фестивала. Публиката беше изненадана с впечатляващо пиро шоу.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови