Ивайло Христов представя новата си постановка "Четири"

OFFNews 19 февруари 2016 в 17:06 6457 0

На 22 февруари от 19:30 часа в "Нов театър" при НДК ще се изиграе новата постановка "Четири", дело на Ивайло Христов, по „Квартет” на Роналд Харвуд.

„Четири” е спектакъл за младостта, извън обективните бръчки; за ценния миг, който утре може да е невъзможен, за празника живот...Това е пиеса, която разказва за четирима пенсионирани световноизвестни оперни певци, живеещи по една или друга причина в старчески дом, където търсят спокойствието и възможността да се влюбват в света около себе си всеки ден по различен начин.

В ролите на педантичния и изряден Редж, веселия и умен Уилф, волната и добросърдечна Сиси и изтънчената и загадъчна Джийн ще видим Стефан Мавродиев, Марин Янев, Пламена Гетова и Меглена Караламбова.

„Това не е старчески дом, а лудница!” – не се страхувайте, а полудейте от смях заедно с тези персонажи, които те заразяват с любов към живота и те вдъхновяват да живееш като тях!

"The Independent" определя пиесата на Роналд Харвуд като „смесица от смях, въздишки и сълзи, които разказват за опитите и възможността да се справиш с възрастта и старостта”.

За билети за представлението на цени от 10 и 8 лв. може да се обърнете към Билетен център - НДК или на телефон 088 830 0067. Следващото представление ще се игра на 29 февруари, отново в 19:30 часа. Датите през март са 17-и и 25-и.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови